Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babának terjedő uszodai...

Babának terjedő uszodai szemölccsel mit csinálnak?

Figyelt kérdés
Nem járunk úszni vele, csak testvére jár. Egy volt nemrég, amit eltávolítottak, most pedig nagyon sok jelent meg egyszerre. Nincs erre valami krém, hogy ne terjedjenek?
2010. jún. 11. 12:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Vidd el a bőrgyógyászhoz, gyerekeknek receptre irjal ilyeneket. Én a helyedben nem engedném a lányom oda, látod hogy fertőz, vagy külön kiskádban fürdetném a kicsit. Még ti is elkaphatjátok mivel mindd egy kádban fürödtök!
2010. jún. 11. 12:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem fürdetem a nagykádban a picit, saját kádjában, csak ő használja. Tesója 4 éve jár ugyanabba a nagyusziba, és neki sosem volt ilyen. Senki más nem kapta el a családban.
2010. jún. 11. 13:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Úgy tudom, csak gyerekek fogékonyak rá, felnőttek nem.

Ami kinő azt el kell távolítani, de az lenne fontos, hogy megakadályozni, hogy továbbterjedjen.

Van aki kapott rá valamilyen krémet, vagy milyen más gyógymód van rá?

2010. jún. 11. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!