Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valakinek akit ez a téma...

Ha valakinek akit ez a téma nem nagyon érdekel, ilyet írok/küldök Messengeren, az zavaró lehet?

Figyelt kérdés
Én szeretem az időjárást figyelni, meteorológiával foglalkozni, főleg a viharokat szeretem az időjárásban. És amikor kapok valami jó vihart, ezt az információt meg szoktam osztani Messengeren azokkal akikkel írok, meteorológiai radarképeket is szoktam küldeni hozzá. Általában nem nagyon érdekli őket, nem reagálnak rá semmit. Valami rosszat csinálok ezzel hogy ilyenekkel traktálom őket?
2023. szept. 15. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Általában az időjárásról akkor szoktak beszélgetni az emberek, ha már semmi témájuk nincs, szóval ez legtöbb esetben a súlyos ötlettelenség jele.
2023. szept. 15. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
Illik megkérdezni előtte, hogy érdekli-e.
2023. szept. 15. 16:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érdekli őket, ne küldj nekik. Rengeteg olyan fórum van, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel tudod ezt megosztani.
2023. szept. 15. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!