Zavaró, ha néz valaki titeket a tömegközlekedésen?
Figyelt kérdés
Ha helyzettől függ, mikor zavaró és mikor nem?2022. okt. 16. 15:43
1/17 anonim válasza:
Mindig zavaró, főleg ha keménykedni akar
2/17 anonim válasza:
Engem is zavar. Még akkor is ha egy lány néz. Nem igazán szeretem, ha csak úgy bámulnak.
3/17 anonim válasza:
Persze, hogy zavaró. Minden intelligens ember számára frusztráló ha bámulják.
4/17 Noren1989 válasza:
Engem csak akkor zavar, ha azonos nemű csinàlja, vagy öreg mamikàk.
Toleràns vagyok 15-35éves nőkkel 🤫😉
5/17 anonim válasza:
Engem nem zavar, de regen undoritoan neztem ki + mindig ugy gondoltam, hogy masok is indoritonak tartanak. Azota rendbe raktam magamat, de meg ha szimpatikus is aki nez, akkor sem tudok ra mosolyogni, eleg hulyen erzem magamat tomegkozlekedesen.
6/17 anonim válasza:
Szerintem egyertelmu, mi az a helyzet, amikor az embert nem zavarja. Folosleges magyarazni.
7/17 anonim válasza:
Ha egy olyan ember néz, akit szimpatikusnak találok, akkor nem zavar.
8/17 anonim válasza:
Én inkább csodálkoznék, mert amióta kövér vagyok, sokszor már arra gyanakszom, hogy láthatatlanná váltam, annyira észre sem vesznek.
9/17 anonim válasza:
Ha valami sexy lány az csak jó.
10/17 anonim válasza:
Zavaró. Ha felcsesz, addig bámulom amíg észre nem veszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!