Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen balhékat szoktatok...

Milyen balhékat szoktatok látni a városban?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy amikor pl a metrón vagy a buszon ordítozik valaki, esetleg tetlegesseg

Tudnátok konkrét történeteket írni?meg hogy mikor,hol történt?

2022. okt. 3. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Házibuliba láttam két csajt egymással balhézni nem olyan rég.

Valami pasi miatt akadtak ki egymásra.

2022. okt. 3. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Mikor a mutter csinálja a vasárnapi ebédet és nincs otthon káposzta, azt gyorsan le kell sietnie a helyi kisboltba, de ott meg ezren állnak előtte, azt közben odaég a pörkölt.

Na ilyenkor van feszültségforrás.

2022. okt. 3. 23:24
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Hazafele tartottam nem tudom honnan, amikor láttam, hogy egy boly hangya összeverekedett. Akkora balhét én még nem láttam.
2022. okt. 4. 00:01
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Elég uncsi Budapest, sosem látok semmit. Rosszabb a híre, mint amilyen valójában.
2022. okt. 4. 00:03
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Házibuliban láttam két keresztényt összeverekedni. Meg bekéselni mást ötszázé.

Az ateisták meg vígan megvoltak nyugiban és bekességben.

2022. okt. 4. 01:33
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
5en balhéztak a boltnál. Valamelyik rokonát verték meg, az a járda mellett feküdt. A bolt közönsége élvezte az előadást, persze mind részeg (belőtt) volt. Néha megindultak, de aztán mindig megálltak mielőtt bemostak volna a másiknak, aztán mi bementünk, mert nem látszott, hogy lenne fejlemény. Mire aztán kijöttünk már a rendőrök zsákolták őket befele, de egy cigány rendőrcsajt szájon vágtak, épp a sebeit látta el.
2022. okt. 4. 02:49
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Fodrásznál 50,10,100 forintosokkal fizetett egy nő. Beült utána az egyik kölyke is, akkor már nagy papír pénzzel fizetett. A fodrász az aprót adta vissza neki. Kiverte a balhét. Lecigányozta a fodrászt (holott ránézésre ő volt inkább a cigány). Belenézett a kasszába is, hogy van benne papír pénz. Neki azt adja, ne az aprót.
2022. okt. 4. 08:15
 8/8 Somló Volán Zrt. ***** válasza:

2022 január 1-jén amikor a tüzijátékot lőtték fel, mi a városközpontban (ha nem baj nem mondom el melyik város) néztük ezt a barátaimmal. Aztán az egyik tüzijáték rakétája elindult felénk. Előttünk állt egy nő és őt találta el, ha jól tudom felrepedt a szája és a mentők vitték el. Ha ő nincs ott akkor minket talál el a tüzijáték. Aztán egy ember elkezdte annak az embernek az anyját szidni aki azt a rakétát a tömegbe lőtte. Nem tudom, hogy ez a baleset véletlenül vagy direkt történt, de ha nem mondok hülyeséget emlékeim szerint a baleset után a feltételezett rakéta fellövője mosolygott is. Ezek után én úgy befostam, hogy majdnem elkezdtem sírni. Autista vagyok és ez a baleset váratlanul ért és sok volt egyszerre az inger és én így szoktam ezeket lereagálni. Az egyik barátom nyugtatott meg. Az a majom aki ezt okozta remélem megkapta méltó büntetését.

16 F

2022. okt. 4. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!