Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hová lettek a magyarok?

Hová lettek a magyarok?

Figyelt kérdés
Félelmetes ami van, egyre több az idegen nyelvü, múltkor a körúton sétálva meg plázában 1 óra alatt csak 2-3 magyar embert hallottam, a maradék 600-700 mind külföldi nyelven beszélt.
2023. szept. 7. 21:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Elköltöztem egy normális országba.
2023. szept. 8. 15:31
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

19. Itt van. Vagy befogad az ország, vagy egy nem befogadott bevándorló után (most már nem leplezik, nem is menekultnek nevezik őket) 20 ezer eurot (!!!) kell majd fizetni. Eddig megúsztuk, nem volt kötelező. Nem tudom mi lesz ezután.

[link]

[link]

2023. szept. 8. 21:49
 23/25 anonim ***** válasza:

Budapesten viszonylag sok ázsiai (is) él, illetve rengeteg a turista. De ezen meglepődni kb. olyan, mintha Londonban meglepődnél azon, hogy nem csak lenszőke, angolajkú emberek lakják. Plusz még mindig tart a turistaszezon, és akik olcsóbb útra hajtanak, azok őszre fognak foglalni. Én a magam részéről inkább büszke vagyok arra, hogy ennyi külföldi kíváncsi a városomra, hazámra, vagy ennyien döntenek úgy, hogy itt tanulnak vagy dolgoznak, mert szerintük ez egy jó opció.

Én az egyik külső kerületben lakom, itt szinte csak magyart hallok. A belvárosban eleve nem lehet egy jót kajálni vagy inni sem bizonyos helyeken, mert az árakat, a kiszolgálást a turistákra szabták. Még covid előtt szokás volt a britek körében, hogy ide jönnek egy hétvégére bulizni, mert olcsó fapados jeggyel iderepültek, a reptéri busz konkrétan a bulinegyednél tette le őket, és a pia is olcsó. Egyszer visszaadtam nekik a kölcsönt, elmentem Angilalába rokont látogatni és én is betütükéztem Londonban, ha már ők összehugyozzák az utcáinkat, akkor én is gondolatmenet szerint.

Ha téged taszít a bevándorlás, akkor javaslom Svédországot tanulmányi kirándulás céljából, ott elvileg a lakosság több, mint fele nem Svédországban született. Rengeteg muszlimmal fogsz találkozni, de a bevándorlókba beletartoznak az ukránok, románok, lengyelek, és mi magyarok is szép számban képviseljük ott magunkat. Kelet-ázsiai embert mondjuk keveset láttam.

2023. szept. 9. 17:12
 24/25 anonim ***** válasza:
62%

22, "nem tudom mi lesz ezután" - fú de rettegő hangnemben írod ezt XD

Az ugye megvan, hogy eddig is pl küldtünk katonákat háborús övezetekbe a NATOval, adtunk pénzt és embert mindenféle EU-s, NATO-s vagy ENSZ-es programba, stb...

Az, amit linkeltél az nem más, mint amit a magyar kormány propagál az egész eleje óta: ne kelljen befogadni az embereket, lehessen alternatívákkal kiváltani a befogadást.

Ezt szerettük volna eddig! Most miért nem örülsz, hogy elértük a céljainkat?

A kérdés továbbra is annyi: ha nem akarunk külföldieket befogadni, miért importáljuk szánt szándékkal a jóval nagyobb eséllyel ittmaradó olcsó, kultúridegen munkaerőt tízezerszám, állami pénzből?:D

2023. szept. 10. 20:28
 25/25 anonim ***** válasza:
Szándékosan nem magyar jobb oldali médiából linkeltem.
2023. szept. 11. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!