Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Borkai partizános interjúját...

Borkai partizános interjúját látva elmond valamit a győri lakosokról is, hogy ezt az embert számtalanszor újraválasztották?

Figyelt kérdés

Mindig fényezik Győrt, hogy milyen jó, én semmit sem tapasztaltam ebből mikor ott nyaraltam.

A politikából kiindulva még egy lapát, hogy ez komoly-e?

Még a botránya után is újraszavazták.

Ennyire nincs morál abban a városban?

2023. szept. 6. 15:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy tendencia (amely az egész világon megfigyelhető), nem csak egy városi szintű egyedülálló eset. A Borkai + győri szavazók esete ugyanaz kicsiben, mint országos szinten a kétharmad + magyar választópolgárok esete. De túlmegyek ezen, Oroszország + Putyin, USA + akár Biden akár Trump, Törökország + Erdogan, Belarusz + Lukasenka és a sort a végtelenségig lehetne folytatni. Mindegyik eset pontosan ugyanaz, mint a Borkai-jelenség, csak nagyban. Kb. a 2000-es vagy 2010-es évek óta totális morális válság felé közeleg a fél világ és a tendencia egyre erősödik, terjed. És igen, az, hogy ezt következmények nélkül, büntetlenül megtehetik, az minket is minősít, választókat. A következő idézeten érdemes elgondolkodni pár másodpercig.

"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel.

Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi! De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor a nemzet aljas vagy műveletlen."

(Surányi Miklós, Egyedül vagyunk, 1936)

2023. szept. 7. 15:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Eltekintve a politikai élettől, én szeretek Győrben élni. Vannak hiányoságai, ez sok embernek mást jelent, de az biztos, hogy folyamatosan fejlődik. Győrben, szinte minden városrészen vagy építenek, vagy újítanak valamit. Új munkahelyek jönnek létre, szépítik a várost, parkokkal, játszóterekkel, stb... Mi ez, hogy a nem fejlődés?

Hátrányai szerintem, a közbiztonság visszaeset, bár még így is élhető város.

Győrben az utóbbi 10 éveben, megduplázódtak a kocsiknak a száma, és ez a mindennapokban nagyon is érezhető. A kerékpárutakat jobban kikellene építeni, van jó pár hülye, aki túlsokszor látta a Halálos iramban című filmet, amikor a körforgalomba próbál driftelni, vagy a zebrán 130-al úgy megy át, hogy a gyalogosok menekülnek. Ez ellen lehetne csinálni valamit, bár 2 hete, az egyik ilyen sofört, valaki kiszedte a kocsiból és hát kapott párat. Csodálkoztam, hogy még nem láttam a hírekben.

Cigányság, itt is van, de engem nem érdekelnek. Soha nem bántottak, pedig olyan helyen élek, ahol jópáran vannak.

2023. szept. 8. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából vévigszenvedtem ezt az interjút. Hihetetlen, hogy egy ilyen faék egyszerű ember képes ilyen pozícióba felkerülni és a jó birka magyar győri nép még minden szégyenteljes cselekménye után is képes volt újraválasztani. Szörnyű látlelete ez a magyar társadalomnak mind a politikusokra és mind a választópolgárokra kivetítve. Ez az ember az égvilágon semmit nem tud, legalább 1000-szer mondta ki azt, hogy nem tudom az interjú során, a legarcpirítóbban nyilvánvaló korrupciós cselekedetét sem érzi annak és a legszörnyűbb, hogy még el is hiszi ezt és valóban őszintén felháborodik ha megvádolják, mert nincs is tisztában azzal - volt polgármeterként-, hogy hol kezdődik a korrupció. Egy hányinger az egész úgy ahogy van. A Kósához és a debreceniekhez történő hasonlítás teljesen jogos, annyi kivétellel, hogy Kósának valahol mégis több esze volt, vagy pont, hogy nem volt esze annyira keresztbe tenni a maffia többi tagjának mint Borkainak, mert mai napig a legdurvább mutyijai és forintárfolyam bedöntő elszólásai után is ott van a fideszben.
2023. szept. 11. 02:11
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Én győriként borkaira fogok szavazni.

Ő már bizonyított,ő egy f@sz@ tökös gyerek.

Nem olyan kis b#zi mint az ereszcsatornán menekülő szajer

dezsi papa egy önelégült tapló,aki úgy bánik,úgy nézz az emberekre mint a cipőjére ragadt kutyapiszokra

mellesleg ami nagyobb baj dezsi papa a város pénzét is elherdálta h#lyeségekre

borkai for president

2023. szept. 18. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!