Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Borkai partizános interjúját...

Borkai partizános interjúját látva elmond valamit a győri lakosokról is, hogy ezt az embert számtalanszor újraválasztották?

Figyelt kérdés

Mindig fényezik Győrt, hogy milyen jó, én semmit sem tapasztaltam ebből mikor ott nyaraltam.

A politikából kiindulva még egy lapát, hogy ez komoly-e?

Még a botránya után is újraszavazták.

Ennyire nincs morál abban a városban?

2023. szept. 6. 15:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ország lakosai hányszor választottak újra.
2023. szept. 6. 15:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Borkai egy gyermeklelkületű ártatlan kisgyermek a vezetőkhöz képest. Nehéz elképzelni mi folyik az ország vezetésében.
2023. szept. 6. 16:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

2/3. Ezek után meglepő, ha van egy adott város, ahol egy adott embert újraválasztanak?

Én egy megyeszékhelyen lakok, ahol "független" polgármester van már többedjére megválasztva, de a fidesz pénzeli az illetőt. Azóta a város egy rakat...guanó. Régen rengeteg kulturális program volt, színházak, versestek, kiállítások, koncertek garmadája, kb nem tudtam fiatalabb koromban (kb 15 éve), hogy melyikre menjek és melyikre nem tudok eljutni, mert egymást érték a programok. Tök nagy bevétel is volt ez a városnak, és jöttek ide a környező megyékből is rengetegen.

Mióta ez a fickó van, nincs semmi. De SEMMI. A fesztiválokon meg ünnepeken, amikor régen nagy nevek jöttek el koncertezni, most a helyi szintiboy szolgáltatja a zenét, meg a ZS-kategóriás maradék.

Láthatóan ez mégis csak engem zavar, mert újraválasztják folyamatosan ezt az embert, annak ellenére, hogy szó szerint semmit sem tud felmutatni, amit csinált volna az elmúlt években.

4/14 anonim ***** válasza:
73%

Nyisd ki a szemed, az egész országban ez az Urambátyám tempó megy, teljesen mindegy, hogy Fideszes vagy ellenzéki, falusi, városi, vagy fővárosi.

Szomorú.

Borkai meglepően "normális" volt egyébként, én sokkal rosszabbra számítottam.

5/14 A kérdező kommentje:

4-es, normális? :D

Az interjúban arról beszél, hogy drogozott, házasságban élő keresztényként számtalan esetben volt együtt prostituálttal, beszélt a családja vagyonosodásáról (korrupcióból), a városba jövő befektetőkkel kapcsolatos korrupcióról.

Ennél már kevesebb rossz dolgot tudok elképzelni.

2023. szept. 6. 16:21
 6/14 anonim ***** válasza:
17%
Te nem tudsz. Járj nyitott szemmel és látni fogod mi az ami ettől is rosszabb! A kereszténység jelenleg inkább fosztóképző, az erkölcstelenség garanciája egy vezetőnél. Tudtad pl, hogy Semjén homoszexuális?
2023. szept. 6. 16:25
 7/14 A kérdező kommentje:

Kit érdekel Semjén?

Győr városáról, lakosairól - akik megszavazták, és magáról Borkairól volt szó, aki 13 évig irányította Győrt.

Az interjúban pedig 2 mondatot nem képes elmondani dadogás nélkül vagy választékos szavakat használva.

Azért 13 év után már a kommunikációs készségeinek a csúcson kéne lennie.

2023. szept. 6. 16:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem Győr az egyetlen. Ott van Debrecen, ahol a diplomával se rendelkező, beszélni alig tudó, kupakos Kósát választják újra kétszázadjára. Miközben a városban virágzik a korrupció, a környezetszennyezés.

Az egész ország ilyen sajnos. Amúgy meg nem tudjuk a választási eredményeket (mármint igazából), lehet Győr lakossága tényleg ilyen agymosott, de se kizárt hogy simán meghamisítják az eredményeket és amúgy a kutya nem szavazott rá, csak a kormány pozícióban tartja mert csókos. Itt mifelénk ahol élek, volt olyan választás hogy az MSZP-s fickó 0 szavazatot kapott hivatalosan, holott személyesen is ismerek olyan embert aki rá szavazott akkor. Erről ennyit.

2023. szept. 6. 16:53
 9/14 anonim ***** válasza:
24%

"arról beszél, hogy drogozott, házasságban élő keresztényként számtalan esetben volt együtt prostituálttal,"

Erre van időbélyegződ? Tudom hogy nehéz falat 5+ órányi anyagot még csak végighallgatni is, de a drogozást határozottan tagadta, a kurvázós kérdéskörben pedig annyit mondott, hogy előfordult ilyen és nem részletez semmit mert magánügy. Ebből hogy jön a számtalan (olyan sok, hogy nem tudja számon tartani) eset, amit te már tényként adsz elő?

2023. szept. 6. 17:32
 10/14 A kérdező kommentje:

Ember, videófelvétel van amin a kokó kint van az asztalon.

Még azt mondod, hogy "tagadta", te amúgy ennek elhiszel még bármit is?? :DDD ne legyél már ilyen naiv, ja hát tagadta, akkor pedig biztos úgy van :DDDDDDDDDDDD Na itt kezdődnek a bajok, mint az ilyen emberek, amilyen te is lehetsz

2023. szept. 6. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!