Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi járhat azoknak a fejében...

Mi járhat azoknak a fejében akik több napja képtelenek válaszolni?

Figyelt kérdés
Nem kérek egy világmegváltó mondatot, jelen esetben egy igen vagy nem is már egy jó válasz lenne számomra, de fontos lenne tudnom. Mi miatt nehéz ezt leírni? Nagyon elfoglaltnak se hiszem, zaklatni se szoktam(erős túlzás lenne ezt mondani), csak egy munkával kapcsolatban kéne válaszolnia. Amire meg azt mondta pár hete hogy ő benne van. Miért kell ennyire levegőnek nézni mást?
2023. szept. 2. 15:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom mi jár a fejükben. Amit viszont tudok, hogy már egy ideje leépítettem minden képmutató köcsögöt.
2023. szept. 2. 16:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért lettem totál lepontozva???
2023. szept. 2. 20:56
 13/13 anonim ***** válasza:
44%

9-es, én pl nem veszem fel a leendő főnöknek, ha akkora suttyó, hogy munkaidő lejárta után hív.

Sőt, nem is olvasok e-mailt délután 5-től másnap reggel nyolcig, mert az már a szabadidőm és nem kívánom munkával vagy a munkahelyi sz.ságokkal tölteni ;)

2023. szept. 3. 13:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!