Fiatalok! 18-29 ev kozottiek mennyi penzt tudtok a fizetesetekbol felretenni?
Figyelt kérdés
ma 16:07
A kérdező szavazást indított:
Altalaban semmit
Keveset, 10-50ezer FT
500-100ezer FT
100-150Ezer FT
150-200E FT
200-300EFT
300-500E FT
500E+
11 szavazat
1/3 anonim válasza:
24 vagyok, én 500 körül, hogy alácsúszok kicsit vagy fölé az attól függ, hogy mennyi a havi költés.
Szeremcsémre jó szakmát végeztem, egyetem után egyből fogtam egy jó állást, azóta is ott dolgozok. Kapcsolatom nincs, albérletet egy barátommal felezzük, ráadásul nem Pesten, szóval ezek sem nagy kiadások.
2/3 anonim válasza:
20 vagyok, részmunkaidőben dolgozok egyetem mellett, havi 50-100-at tudok félretenni. (ez vhogy lemaradt a szavazási lehetőségek közül)
3/3 anonim válasza:
Aki semmit se tud félretenni írjon, szívesen segitek anyagilag,light dolgot kérnek cserébe,nem szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!