Hol legfinomabb a kaja? McDonalds, Burger King vagy KFC?
Nekem a McDonald's jön be ebből a háromból a legjobban, utána a KFC, végül a Burger King.
A McDonald's-ban bármit tudok rendelni, mert eddig minden fajta dolog ízlett, a KFC-ben volt olyan kaja, amit egyszerűen nem bírtam lenyelni, mert volt valami utóíze, de ott is sok olyan van, ami finom. A háromból a Burger Kinget szeretem a legkevésbé, mert ott eddig bármit ettem, nem ízlett.
De ez nagyon ízlésfüggő, ami nekem bejön, te lehet, hogy utálni fogod, és fordítva.
KFC es Meki majdnem egy helyen de KFC kicsit jobb.
Burgeres sosem voltam
A Mekiben azt szeretem, hogy mindenhol ugyanolyan, azaz mindenhol a stabilan ugyan azt kapod, nem rosszabb vagy jobb.
Ellenben a Kfc valahol nagyon jó, valahol rosszabb, sőt van, hogy ugyanazon a helyen egyszer jót eszel, egyszer meg rosszat, illetve a Longer kivezetésével szerintem picit öngólt rúgtak.
A Burger King szintén stabil minőségben, és szerintem a 3 közül nekik vannak a legkorrektebb kuponjaik, + kaphatsz ingyen burgert is ha összegyűlik az alkalmazásban annyi koronád, és egyáltalán nem kell hozzá sok.
Nekem személy szerint a KFC a kedvencem, de az mindig lutri, ezért első helyere a Burger Kinget raknám, másodikra a KFC-t, harmadikra a Mekit, de ha valaki jobban szereti a burgereket akkor szerintem a Burger King, Meki, KFC a jó sorrend.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!