Milyen testi hibákat tudnál “elnézni” egy kapcsolatban?
A kövérség.
Egyfelől nekem nagyon nem tetszik.
Másfelől igyekszem egészséges(ebb)en élni, sajnos krónikus betegségek miatt van is miért. Ha a másik fél kövér, már egy nagy dologban eltérünk.
Esetleg ha nagyon csúnya. Bocsánat, de vannak ilyen férfiak. Bár ritkább.
Ne legyen nagyon durva foghibája, pl letört, rohadó.
Most nem fogok konkrétan egy listát írni, de elég sok olyan dolog van, amit el tudok viselni, sőt, vannak olyanok, amiket még aranyosnak is tartok. Barátnőmnek például kissé csálék a fogai. Ő mondjuk nagyon utálja, de szerintem iszonyatosan cuki. :$ De egyik exem például rövidlátó volt, és a szemének az írisze deformált volt. Nem zavart. Egyszer randiztam egy vak lánnyal. Az sem zavart. Egyszer ismerkedtem egy deformált kezű lánnyal. Az sem lett volna kizáró ok.
Konkrétan megfogalmazni nem tudom, de ami általánosságban nem taszító, azt "el tudnám nézni".
#1 meg nettó baromságot mond. Ennek semmi köze az empátiához, de még a felszínességhez sem. Tetszik vagy sem, egy párkapcsolathoz hozzá tartozik a fizikai, szexuális vonzalom is. Nyilván egyénfüggő, hogy ez kinek milyen mértékben tényező, de valamilyen mértékben mindenkinél jelen van. Felszínesség az, amikor 100%-ban, vagy ahhoz közeli mértékben csak a külső a tényező. Attól, hogy valaki nem felszínes, még nem kötelező akármilyen, számára taszító emberrel összejönnie. Mint ahogy te sem jönnél össze olyannal, aki külsőleg taszít, csak ugye a monitor mögül könnyű pofázni.
Az empátia meg csak szükséges, de nem elégséges feltétele a párkapcsolatnak. Vagy te bárkivel összejössz, mert hát empátia? Ugyan már... :-)
Elnézem:kis mell,saláta punci,kancsalság,nagy orr,kisebb súlyfölösleg,alacsonyság,csámpás láb,elálló fül.
Ami nekem igen taszító,az alap higiénia hiánya,ebben benne van a nagyon rossz fogak,és a rendszeres szájszag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!