Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen "hibákat", dolgokat érdemes elkerülni egy Rák (fiú) -Kos (lány) kapcsolatban?
Ne a csillagjegyek alapján ítélj. Ezek csak feltételezések. Egy ember személyiségét nem lehet egy csillagjegybe sűríteni. Ez így kb. olyan,mintha a neve jellemzése alapján ítélned meg,hogy milyen ember.
Nem tudom,hogy milyen hibákról van szó,de ha nem görcsölsz rájuk,akkor nem lesz semmi gond. És ha szeretitek egymást,akkor minden gondot meg tudtok beszélni ;)
A férjem Rák, és én is az vagyok, jövőre már 30 éve együtt.A Rákok,ált. nyugodtak, csendesebbek,inkább jó hallgatóság, mint társalgó.Mindketten szeretjük a természetet,horgászni, a kutyákat,olvasni...Nem élünk nagy társasági életet,inkább ketten járunk koncertekre,színházba stb.
A Kos inkább pörgősebb, szókimondóbb, és önfejűbb, akaratosabb(ismerek párat),túl nagy az önbizalma,és az egója.A Rák az ellentéte, sérülékenyebb,érzékenyebb.
Nem tudom,apukád milyen,nyilván nem vagyunk egyformák, az ascendens is sokat befolyásol a jellemen.
Milyen a szüleid kapcsolata, ők is már jó régen együtt lehetnek,és láthatod, mik a hibáik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!