Megmondom őszintén, akármennyire is rosszul állnak a dolgok, én nem mennék ki. Pár héttel ezelőtt volt egy holland utam betervezve, BSN-szám és szállás ígéretével, a kontaktom pedig két nappal az utazás előtt letiltott (még szerencse, hogy nem kellett fizetnem semmit, leszámítva a kis bőröndömet). Külföldi magyar csoportokban is rengeteg olyat látok, hogy éppen az utcára kerül az adott posztoló, szerintem totál nem éri meg az a sok szenvedés (ugye, akinek ügyvéd, hitel, nagy lakás, stb. kell). Kinek mi a véleménye?
Tanult, okos és értelmes ember egyaránt jól él Magyarországon és külföldön is.
Tanulatlan, buta, primitív emberek pedig Magyarországon is nyomorognak és külföldön is annyit keresnek ami magyar viszonylatban elfogadható, de édeskevés külföldön egy normális élet kialakításához (értsd: mosogatásból nem fogsz Ausztriában házat, nyaralót, autót venni és nyaralgatni).
2023. aug. 18. 17:09
2/9 anonim válasza:
Már miért kéne elhagyni az országot?
2023. aug. 18. 17:16
3/9 A kérdező kommentje:
Az okádék magyar mentalitás miatt legfőképpen, de az éhbér miatt is.
2023. aug. 18. 17:17
4/9 A kérdező kommentje:
Ha most leszólsz, azzal az én igazamat erősíted, a mentalitás részt illetően.
2023. aug. 18. 17:18
5/9 anonim válasza:
A mentalitást illetően igazad van.
A magyarok egy rendkívül iq szegény és aluliskolázott nemzet.
Rosszindulatú és begyöpösödött prolik gyűjtőhelye.
Mindenképpen menj ki ha teheted.
2023. aug. 18. 17:21
6/9 anonim válasza:
Mert máshol nincs okádék mentalitás? Azokat csak nem ismered. Nekem meg például a bérem is jó.
2023. aug. 18. 17:23
7/9 anonim válasza:
De ismerem.
Mivel Ausztriában élek.
Ég és föld a két nép.
Magyarország balkán.
Akármennyire is tagadják sokan.
Sajnos ugyanolyanok.
A többség igénytelen,neveletlen és buta.
Vannak kivételek de én most általánosságban beszélek.
2023. aug. 18. 17:27
8/9 anonim válasza:
Ha te éhbérért dolgozol a saját országodban, ahol sokkal könnyebb boldogulnod magyarként, akkor miből gondolod, hogy külföldön, idegenként megállnád a helyed? Először is életképessé kéne válni mielőtt egy ekkora kihívasba belevágsz pláne nyelvtudás és tőke nélkül.
2023. aug. 18. 17:58
9/9 anonim válasza:
Kedves okostojás magyar senki!
Én 3 évvel ezelőtt nyelvtudás és tőke nélkül kijöttem és 3 év alatt leraktam egy C1-es nyelvvizsgát és egy könyvelő képzést elvégeztem.
Ne ítélkezz olyan ember felett akit nem is ismersz. Honnan tudod ki a kérdező?
Honnan tudod,hogy nem értelmes?
Honnan tudod mire képes?
Lehúzni másokat. Na ez megy.
Na ezért mentem el én is otthonról.
A gyakori kérdések válaszolói hűen tükrözik a magyar mentalitást :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!