Ha a FIDESZ nyeri a választást, a fiatalok számára tényleg érdemes elhagyni az országot, amíg lehet?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 2. 11:26
1/16 anonim válasza:
Az ilyen hülyéknek mint te feltétlenül.
2/16 anonim válasza:
Igazad van, előző, hátha ettől javul az itt maradók átlagos intelligenciaszintje.
3/16 A kérdező kommentje:
Én mindenképp megyek külföldi egyetemre, agyon fogom keresni magam, amíg ti még a kórházi ellátást sem tudjátok majd kifizetni pár év múlva :D A többi fiatallal viszont érdekel, hogy mi lesz, akik még szavazni sem tudnak és fél lábbal a sírban lévők döntenek a sorsukról.
2018. ápr. 2. 11:34
4/16 anonim válasza:
Melyik egyetemre tervezel amúgy menni?
6/16 anonim válasza:
Igen, tényleg.
23 éves vagyok és itthon csak a kilátástalanságban lehetek biztos, ha a fidesz marad kormányon. Nem, hogy normális fizetésről, saját otthonról, családról nem álmodozhatok, de lassan egy sima fogászatra eljutni is nagyszó TB által.
Senki sem szeretne idegen országban élni, de itton, a saját hazánkban csak vegetálni tudunk.
7/16 anonim válasza:
#6: Külföldről is Magyarországra jár fogorvoshoz egy csomó ember.
8/16 anonim válasza:
"#6: Külföldről is Magyarországra jár fogorvoshoz egy csomó ember."
Azt is tedd hozzá, hogy ezek általában nem a sima szakrendelésre járnak, hanem magánrendelésre.
9/16 anonim válasza:
"Én is lelépek ha nyer a Fidesz"
Ne tegyél felelőtlen ígéretet.
10/16 anonim válasza:
Jó ötlet. Te menj mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!