Ha a FIDESZ nyeri a választást, a fiatalok számára tényleg érdemes elhagyni az országot, amíg lehet?

azért érdekes kérdés ez,mert a fidesz elég sok lépése azt mutatja,hogy a diktatúra kiépítésén ügyködik.
vagyis ha most is ők nyernek,akkor lehet,hogy a következő etap elég lesz nekik arra,hogy már ne legyen 4 év múlva szavazás,vagy ha lesz is akkor csak valami nevetséges formában és teljesen nyilvánvalóan csalva.

"Én mindenképp megyek külföldi egyetemre, agyon fogom keresni magam, amíg ti még a kórházi ellátást sem tudjátok majd kifizetni pár év múlva :D "
Szóval még fel sem vettek.:D Imádom, amikor a tejfogú kiscsikó rázza a farkincáját azoknak, akik amúgy etetik.:DD

én másfél éve voltam körzeti fogorvosnál,mert épp nem volt pénzem.
első körben azt mondta,hogy teljesen jók a fogaim mit szeretnék?
mondtam hogy ott egy lukas fog,legyen szíves tömje be.
erre-ja tényleg...jó megcsináljuk.
a lukas fogam betömte,a fogkő leszedést amikor kértem arra azt mondta,hogy sajnos ilyesmire nincsen felszerelve a rendelő,így azt magán fogászaton tudom csak kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!