Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi annak az oka ha valamelyik...

Mi annak az oka ha valamelyik kérdésre nagyon sok válasz jön, valamire meg alig vagy semmi?

Figyelt kérdés
Mi a titka a sok válaszos kérdéseknek? És a semmilyennek? Fura, érdekes vagy amihez sok ember tudna viszonyulni?
2023. aug. 14. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A sok válaszos kérdések általában provokatívak és egy két elmezavaradott ontja ott a hülyeséget és ezekkel vitázik a többi ember.
2023. aug. 14. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt akartam írni. A troll,provokáló kérdésekre rengeteg választ adnak. Ha kiírsz egy komolyabbat, normálisabbat,meg max kapsz hármat.

Látszik a színvonal...

2023. aug. 14. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
A legtöbbeknél unaloműző az oldal, nálam is. Van hogy trollkodom is. (-:
2023. aug. 14. 23:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Fontos a szövegezés, a mondatszerkezet, a kérdés témajellege, mennyire ismerik az emberek a témát, az aktualitás.
2023. aug. 15. 07:47
 5/7 A kérdező kommentje:
#2: Komolyabb hangvételű kérdéseim stabilan tartják a 2 választ. A maradék néha néha a “túl hosszú, én biztosan nem olvasom el”. Viszont azért ezt leírja hogy ez neki hosszú volt.
2023. aug. 15. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Sokszor szerintem függ a kérdés témájától.

A felnőtt párkapcsolatok kategóriában írok többet, ott tudok nyilatkozni ezekről. Ott 1-2 témára ugranak, ezeknek a lényege általában az, hogy tömörek és lehet benne szidni az embereket. Pl. ilyen kérdések az inceles kérdések, a megcsalás és egyebek.

DE, amikor valaki ír egy kicsit összetettebb, értelmesebb kérdést, szinte alig jön válasz. Ott nem tudják kiadni a frusztrációikat az emberek és a többség csak ezért jár fel ide.

2023. aug. 15. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Maga a kérdés témája, megfogalmazása is nagyon fontos, ahogy az sem mindegy, melyik napszakban, melyik napon íródik ki.

Vannak tipikus kérdések, amikre ugrik a nép itt, ilyen pl.: szeretsz-e kávézni, mi a kedvenc számod/színed/ételed/italod, meg vannak olyan szándékosan és kegyetlenül nyilvánvalóan csakis provokáló (kattintásnövelő) kérdések is, amik szépen pörögnek. Konkrétan a legjobban az oldalon. Pár napja volt egy BMW-s kérdés is, tényleg remek példa erre a jelenségre.

Minél árnyaltabban, összeszedettebben íródik a kérdés, annál kevésbé érkezik rá válasz, mert sok olyan tag dobbantott az oldalról, aki az ilyesfajtákat megválaszolta, de a trollok, frusztráltak elüldözték innen. A hátrahagyott tagok pedig nem szeretik igazán, tisztelet a kivételnek, a kifejtős, értelmesebb kérdéseket. Ami azért valljuk be, elég szomorú..

Ha már eleve frusztráltan tálalják a kérdést + kifejtést, jön a többi hasonló állapotú ember, és karöltve folytatják a fröcsögést, hosszú oldalakon át.. Tisztelet a kivételnek.

(1 hete szinte fent sem voltam, és eléggé elborzaszt, hogy milyen állapotok vannak. Konkrétan szerintem sosem volt még ennyire 0 alatt a szint, és semmi moderáció nincs már..)

2023. aug. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!