Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy mozi film megnézéséhez...

Egy mozi film megnézéséhez miért öltöznek jelmezbe/adott témához?

Figyelt kérdés

Egy sima mozizáshoz miért öltöznek be az emberek?

Nem színházba mennek vagy valami elit eseményre, csak egy lepukkant plázás moziba 2000 forintért.

Pl a Barbie filmhez pinkbe öltöznek/ Barbiet cosplayelik.

Mi ebben a jó?

2023. aug. 14. 06:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
#19 a sportolás nem azért felnőttes hobbi, mert én űzöm és a videójátékozás/barbizás nem azért gyerekes, mert én nem csinálom. Hanem mert az egyiknek van értelme (egészség, jó külső stb), a másiknak nincs, haszontalan időtöltés és igen, gyerekes is. Nem kell ezzel egyetértened, de attól még így van, sorry not sorry.
2023. aug. 14. 16:00
 22/24 anonim ***** válasza:
46%

Nem én vagyok a 19-es, de a barbie egy gyerekjáték (eredetileg), a videojátékok pedig csomó mindent tudnak fejleszteni, játéktól függően. A sport meg lehet kifejezetten káros is, ha rosszul csinálják.

Egyébként egy hobbinak nem feltétlenül kell hogy “haszna” legyen.

2023. aug. 14. 16:06
 23/24 anonim ***** válasza:
67%

Tudtommal egy hobbit azért csinál valaki, mert szereti, jól érzi magát olyankor, mikor csinálja és nem azért, hogy egyáltalán valami haszna legyen belőle.

Fura felfogásod van.

És azért nem vagy agyilag felnőtt, mert újra hangsúlyozom, NEGATÍV jelzőkkel illetsz más hobbikat, amik másoknak örömet okoz. Miért van benned kényszer, hogy így, ennyire frusztrált, negatívan állj hozzá egyes hobbikhoz? Nem kell jelzőkkel illetni azt, ami téged nem érdekel.

Egyébként most meg fogsz lepődni, de a Barbie szeretetnek is van haszna felnőtt korban, ha jól csinálod. :) Csak, hogy erről is tudj, ha te már mindent csak a haszon miatt csinálsz és nem azért, hogy élvezd, hogy jól szórakozz közben.

Nem mindennek kell, hogy haszna legyen. A k..rválkodásodnak mi a haszna?

2023. aug. 14. 16:13
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

Mert ostobák .

Médiabirkák .

Jöhetnek a mínuszok ...

2023. aug. 14. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!