Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy mozi film megnézéséhez...

Egy mozi film megnézéséhez miért öltöznek jelmezbe/adott témához?

Figyelt kérdés

Egy sima mozizáshoz miért öltöznek be az emberek?

Nem színházba mennek vagy valami elit eseményre, csak egy lepukkant plázás moziba 2000 forintért.

Pl a Barbie filmhez pinkbe öltöznek/ Barbiet cosplayelik.

Mi ebben a jó?

2023. aug. 14. 06:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
39%
#10 hobbijaim: kondi, úszás, egyéb sportok, kutyáimmal foglalkozás, barátokkal programok, utazgatás, otthon olvasok vagy filmet nézek. Nem tudom, a pasizás hobbinak számít-e, de hobbi szinten nyomom és nagyon élvezem :D És nem vagyok búvalbaszott, sőt, imádom az életemet. Nem hiányzik belőle a barbibabázás meg a videójátékozás, azokat úgy 12 évesen kinőttem, egészséges módon.
2023. aug. 14. 10:39
 12/24 anonim ***** válasza:
63%

Hiába képzeled magad felnőttnek, nem vagy az. Ha az lennél, akkor elfogadnád, hogy különbözőek vagyunk, különböző igényekkel, érdeklődési körökkel, nem illetnéd különböző negatív jelzőkkel azokat, amiket te nem szeretsz és nem hinnéd azt, hogy csak azok a hobbik, szórakozások vannak rendben felnőtteknek, amiket te csinálsz és annak gondolsz.

Hiába írod azt, hogy el kell fogadni, mégse fogadod el, mert negatív jelzőkkel illetted azokat a hobbikat, amiket te nem űzöl, más felnőtt ember meg igen. Saját magadnak mondasz ellent.

A k..rválkodást meg nem nevezném hobbinak, bocsi.

2023. aug. 14. 10:49
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
#12 még mindig felnőttesebb hobbi, mint azok az infantilis dolgok, amiket te űzöl xd Fogadd el, hogy vannak gyerekes hobbik és egy egészséges felnőttnek ilyenekre nincs igénye. Az más téma, hogy sok a nem egészséges közegben felnőtt ember, ez nem a te hibád.
2023. aug. 14. 11:00
 14/24 anonim ***** válasza:
74%

"mint azok az infantilis dolgok, amiket te űzöl xd"

Hol írtam, hogy nekem mi a hobbim?

Felvilágosítalak, hogy egy hobbinak nincs kora, neme..stb. Nem létezik olyan, hogy felnőttes vagy gyerekes hobbi.

A társasjátékokra is ráírják, hogy 0-99 éves korig. Na, most akkor erre mit lépsz?

2023. aug. 14. 11:04
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
#14 ja persze, babákat gyűjteni meg 30 évesen lövöldözős játékokkal játszani nem gyerekes. A játszótérre is tök oké kijárkálni az ovisokkal csúszdázni, nem?
2023. aug. 14. 11:16
 16/24 anonim ***** válasza:
63%

Még jó, hogy nem vagyunk egyformák. Veled ellentétben, amit én mondok, úgyis gondolom. De te saját magadnak mondasz még mindig ellent. Te NEM FOGADOD EL, hogy különbözőek vagyunk, csak írod, de nincs mögötte tett.

Nem baj, hidd azt, hogy te felnőtt vagy, felnőttes hobbikkal.

Még egyszer megkérdezem: Hol írtam, hogy nekem mi a hobbim?

Halkan megsúgom: a 7 éves gyerek is olvas otthon. Sok gyereknek hobbija az olvasás és a filmnézés. Rengeteg gyerek sportol, és ha van otthon háziállatként kutyájuk, akkor szeret vele játszani. A tinik bandáznak, együtt eljárnak bulizni, kirándulni. Tizenéves fiúk járnak kondiba.

Nos, amiket te felsoroltál, mint felnőttes hobbik, azokat szerinted egyik gyerek vagy tini se űzi?

Mondom, hogy csak saját magadnak mondasz ellent.

Még egyszer hangsúlyozom, egy hobbinak nincs kora, neme..

2023. aug. 14. 11:39
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

#16 édes kenyér, a sportolás azért lenne gyerekes hobbi, mert gyerekek is űzik? Meg az olvasás? Persze, csak nem mindegy, hogy a 7 éveseknek szánt mesekönyvet olvassa-e az ember, vagy a Háború és békét. Ugyanígy társasjátékokból is vannak kimondottan felnőtteknek és gyerekeknek szántak. Ettől még véleményem szerint vannak gyerek szintjén megrekedt felnőttek, ha te ezt nem tudod felfogni, akkor van egy rossz hírem, jó eséllyel egy vagy közülük, konkrétan érveknek is olyan dolgokat mondasz, amiknek semmi értelme…

Azt meg nem írtam soha sehol, hogy ne fogadnám el azt, hogy mások vagyunk - vannak a felnőttek, meg az infantilisek 🤣

2023. aug. 14. 12:35
 18/24 anonim ***** válasza:
79%

"Nem tudom, a pasizás hobbinak számít-e, de hobbi szinten nyomom és nagyon élvezem :D"

elég volt az internetből mára.. és még csak háromnegyed egy van

2023. aug. 14. 12:43
 19/24 anonim ***** válasza:
28%

Sajnálom, de nem érted, amit írtam. Te felsoroltál pár hobbit, amit végzel és úgy könyveled el azokat, hogy felnőttes, mert te, mint felnőttnek látszó ember azt csinálod, és minden más, gyerekes dolog, amit te nem csinálsz.

Csupán felvilágosítalak, hogy nincs olyan, hogy felnőttes hobbi, mert amit te hobbiként csinálsz, felsoroltál, azt életkortól és nemtől függetlenül bárki csinálhatja.

2023. aug. 14. 12:48
 20/24 anonim ***** válasza:
63%

Mert jó móka.

Én nem szoktam beöltözni, de bírom mikor sokan úgy érkeznek, jó hangulata van. A kedvencem a Hobbit éjféli premiervetítése volt, azon egész jó cosplayek voltak. 😍

2023. aug. 14. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!