Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi enyhíti a fájdalmat, amit...

Mi enyhíti a fájdalmat, amit egy bizonyos film megnézése után érzek?

Figyelt kérdés

Ha újra és újra megnézem? Vagy ha hasonló filmeket nézek? Vagy figyelemelterelésre vidám filmek?

De ha ki is zökkenek, amint eszembe jut, megint ott ül a lelkemen az a mély fájdalom.

2022. szept. 27. 21:53
 1/6 anonim válasza:

Mi ez a film?

Menj amúgy, biciklizz egyet így este.

2022. szept. 27. 21:55
 2/6 A kérdező kommentje:

Sétáltam, edzettem, gondolkodtam, tegnap óta olyan rossz, hogy csak sírni van kedvem.

Túl a barátságon.

Pedig még nem is volt soha kapcsolatom.

2022. szept. 27. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Talán az enyhítheti a fájdalmadat, ha tudatosítod magadban, hogy ez nem egy valóban megtörtént történet, hanem csak egy film. (Legalábbis nem tudom, hogy valós történeten alapulna.) Persze ettől még fájhat a lelkednek - nekem is vannak ilyen filmek -, de nekem enyhe gyógyír a tudat, hogy ez csak egy film.
2022. szept. 27. 23:39
 4/6 anonim ***** válasza:
44%
azt hiszem kellene neked egy kapcsolat, megkockáztatom meleg kapcsolat, és nem látnád olyan sanyarúnak az életet. keress egy szerelmet, és máris a romantikus filmeket fogod értékelni, lesz életkedved stb. a csajom is így van ezzel, mióta megvagyok neki. azóta minden szr netflixes romantikus filmnél muszáj vagyok a tv előtt ülni. hiába, ha kell a szex... ma de az már más kategória
2022. szept. 28. 01:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Találtam youtube-on egy videót, az a neve: alternative happy ending.

A levél, amit kapott, nem az, hogy elhunyt, hanem Jack ír neki, hogy meghamisította a halálát és várja a hegyen, hogy örökké együtt lehessenek végre.

2022. szept. 28. 10:04
 6/6 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy ez konkrétan nem történt meg, de a 40-80-as években tényleg volt ilyen, meg aki értett a gyógyfüvekhez, arra ráfogták, hogy boszorkány és máglyán égették el, olyan is történt.

Én nem éltem akkor még, de sokat meséltek nekem a régi dolgokról.

Csak nem értem meg. A férj verhette a feleséget, mert az szokás volt, de két azonos nemű szerelme tiltott volt.

De nem csak ez, hanem maga az a tény, hogy a szerelem milyen szép dolog, akármilyen párról van szó, de milyen kegyetlen, ha nem teljesülhet be, mennyi szenvedés, 20 éven át és Ennisnek még utána is, talán újabb 20 évig.

2022. szept. 28. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!