Akik a Budapesti dunahidakrol a folyóba ugranak öngyilkos szándékkal azok általában tulelik ha tudnak usszni nem?
Nem zuhanak annyit és meleg mely a víz akor miért ott próbálkoznak?
Ösztön miatt úgyse fognak megfuladni ha tudnak uszni akor mi értelme?
Enis szoktam fürdeni a jeges Dunában január 1.en mert ez egy babonam hogy szerencsét hoz de én egyedül szoktam elmegyek egy partra ahol senki nem lát aztán úgy.
Amúgy imádom mikor vörös a bőröm utána nagyon jó érzés.
Atuszason mindig gondolkozok de én a dunaalmasi partszakaszt használom nem kihívás atuszni pár száz méter. szlovák part is fövenyes ha lesodor pár km visszatudok sétálni nem kihívás.
Ez a hídról ugrás az lenne.
Elég nagy súlyú vagyok becsapodasnal számít a súly?lábam nem akarom eltorni azért.
23-as!
Igen, van sodrás, örvény, úszó tárgy, de nem biztos, hogy pont egy ilyenbe ugrik. Aki öngyilkos akar lenni, az miért egy 50%-os esélyű módszert választ?
24 meg szerintem 50% sincs a halálozás max 10 % ongyilkosoknak
Mondjuk szerintem nemnmindegy milyen magas a híd gondolom valamelyik magasabb valamelyik alacsonyabb .
A Megyeri híd magasabb mint a belvárosi hidak?
25-ös!
Lehet, hogy 50 sincs, nem akartam túl keveset írni.
A Megyeri híd is csak 13 körül van, a többi meg 10 körül.
Belvároson kívül nincs is sok .
Van Győrfele de ott meg kicsi a Duna.
Komáromban 2 + 1 vasúti
Esztergomban 1
Aztán Pest alatt Dunaújvárosban Dunaföldvárnal és Baján
Plusz épül egy Paksnal így belegondolva nincs is sok átkelési lehetőség.
Jó lenne látni melyik milyen magas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!