1/25 eznemlényeges válasza:
Ha öngyilkos leszel akkor hatalams űrt hagysz magad után, olyanoknak is hiányoznál akikre nem is gondolsz.
Én hiányoznék szüleimnek, nagyijaimnak, testvéremnek, testvérem barátnőjének, barátnőjének a családjának, haverjaimnak, edzőtársaimnak, akikkel gamelni szoktam, illetve szerintem viszonylag sok ismerősnek.
2/25 anonim válasza:
Fateromnak, legjobb barátnőmnek, meg a páromnak. Bár utóbbi csak pár hónapig szerintem, találna egy normális nőt maga mellé, nem olyat mint én, máris nem hiányoznék többé neki.
+ Kb. 2 kollégámnak is hiányoznék valószínűleg.
5/25 anonim válasza:
A cicáimnak, ezért nem leszek az, mert velük semmiképpen nem akarok kicseszni. Évek óta csak ez tart vissza, de ez egy eléggé biztos visszatartóerő.
6/25 anonim válasza:
Szüleimnek, tesómnak, nagyimnak, keresztszüleimnek. És szerintem ennyi.
7/25 anonim válasza:
Anyám, párom, talán pár régi barát. De nekik nem hosszútávon, mert ritkán találkozunk. Cicáimmal én sem akarok kicseszni, szóval még húzom.
8/25 anonim válasza:
A munkahelyemen biztos hiányoznék mert az utóbbi hónapok féktelen rohanásában nem igazán sikerült a buszfaktort kiiktatni és tele vagyok olyan infókkal ami senki másnál nincs :D
9/25 anonim válasza:
Szerintem az öngyilkosokra mindenki igy gondol hogy jé azta öngyilkosság.
Es nem rájuk gondolnak. Hanem a hogyanra.
10/25 anonim válasza:
Főnökömnek és kollégáknak mert munkaerőhiány van, meg gürizhetnek többet helyettem. Kutyámnak mert éhen hal. Autómnak, mert szétrohad magába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!