Mit lehet tenni, ha nem akarok élni és nem félek meghalni, de ettől függetlenül nem akarok öngyilkos lenni sem?
Találj valami èletcèlt.
Vagy valami pèldakèpet.
Minden èlet egyedi, kár lenne elpazarolni.
Èn is voltam hasonló cipőben.
Èn úgy oldottam meg levizsgáztam ès elmentem kamionozni. Ott van időd ès alkalmad az èlet dolgaim gondolkozni. Közben azèrt èrdekes ès szèp helyeken is megfordulsz. Nem csesztetnek basztatnak ,a magad ura vagy. Ès magyar viszonylathoz kèpest igen jó a fizetès.
(Nekem mindíg az volt a motivációm ,hogy elèrjem azt hogy ne legyen főnököm ,ès ne legyenek szarkavaró kollegáim.)
Pl engem mèg az is motivált hogy fiatalon csóró voltam ès vèkony mindenki csak lenèzett.
De mindenkinek meg kell találni a saját útját.
Mikor nem tudod mitèvő lègy akkor csak haladj apró tervekkel előrre. Az ad sikerèlmènyt ès motivációt.
Pl egy reggeli beszerzèse. vagy egy kávè vagy tea főzès ,valaminek a helyrerakása vagy megjavítása ,ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!