Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik a Budapesti dunahidakrol...

Akik a Budapesti dunahidakrol a folyóba ugranak öngyilkos szándékkal azok általában tulelik ha tudnak usszni nem?

Figyelt kérdés

Nem zuhanak annyit és meleg mely a víz akor miért ott próbálkoznak?

Ösztön miatt úgyse fognak megfuladni ha tudnak uszni akor mi értelme?

#öngyilkos #Dunahidak
2023. aug. 12. 20:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
#8, ne vegyél rá mérget, hogy stílusos legyek. Volt egy srác, aki a Margit hídról ugrott - mondjuk ő búcsúlevelet is hagyott - de többen is látták ugrani, azonnal jelezték, azonnal nekiálltak keresni. Baja környékén húzták ki a folyóból napokkal később.
2023. aug. 12. 21:39
 12/27 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, miért kell úgy csinálni, hogy mások lássanak és tudjanak segíteni.
2023. aug. 12. 21:46
 13/27 anonim ***** válasza:
11: Persze, írtam is, hogy van, akit mégse sikerül kimenteni. Szerintem azon múlik, hogy elkap-e egy örvény, vagy se, meg hogy milyen testhelyzetben érkezel a vízbe.
2023. aug. 12. 21:46
 14/27 A kérdező kommentje:

Ha agyal akor úgyse csinálja meg. én 19 évesen akartam mert hírekben láttam 2 tinilanyt akik autóba gázt csináltak x y vegyszer segítségével.

Enis úgy akartam csak elaludni aztán kész. de csak a fejem fajdult meg aztán ennyi senki nemtudta mit akartam sose derült ki csak entudom.

De aztán már nem csináltam ilyet

Lett barátnőm és gyerekem. lett miért szenvedni ha van cél hirtelen egekben lett a hangulatom .

Most azt mondanád 20 év börtön Szibériában de utána láthatom a gyerekem vállalnám

Inkább mint a halál már küzdenek.

2023. aug. 12. 21:50
 15/27 A kérdező kommentje:

Én evezem is a hidaknal valóban van örvény de azt ne úgy képzeld hogy aljára levissz .inkább csak megporget.

Inkább enis azt mondom az a veszély ha szarul érkezel és elkészíted az eszmeletedet vagy éppen jön egy hajó.

Abból is a veszélyes a szárnyas hajó mondjuk a Pesti szakaszon már lassan megy nem?

2023. aug. 12. 22:05
 16/27 anonim ***** válasza:
Vannak olyan örvények, amik le tudnak húzni annyira, hogy ne tudd kiemelni a fejed a vízből, bárhogy próbálkozol. Nem minden szakaszon, de van olyan hely.
2023. aug. 12. 22:15
 17/27 A kérdező kommentje:

Mentomelenyben kéne ugrani ha biztosra menne az ember amúgy úgy kipróbálnam.mentomeleny és hajó ne jöjjön.lehet nem is Pesten mert hülyeség lenne hogy több 1000 lássák.

Inkább esztergom vagy komarom vagy a Pest alatti lassabb szakaszokon

Hatalmas buli lenne szerintem csak gondolom 500 e bírság biztos .

2023. aug. 12. 22:23
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem hallottál még a Hableány katasztrófájáról. A Duna nem olyan, mint egy feszített víztükrű medence..
2023. aug. 12. 22:59
 19/27 A kérdező kommentje:

Ott a nagy hajó lenyomta a kicsit a novemberi hideg éjszakában.

A Dunát jól ismerem úszás és kajakozás tekinteteben igaz ugrani meg sose ugrottam ilyen magasról ki kéne próbálni azokat a sancokat amiket a muugrok használnak.

Azokat ki lehet valahol próbálni szerintetek ?

2023. aug. 12. 23:08
 20/27 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy miért ugranak vízbe öngyilkossági szándékkal. Lehet, hogy egyáltalán nem tudnak úszni? Én hídról a Dunába még nem ugrottam, de úsztam már át a Dunát a Szabadság hídnál (urban games), ugrottam 12 m-es szikláról a tengerbe és szoktam télen fürödni holtágban. Azt gondolom, hogy a túlélési ösztön még erősebbé teszi az embert, aki nem volt még ilyen körülmények között, az is valahogy kiúszik.
2023. aug. 12. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!