Akik a Budapesti dunahidakrol a folyóba ugranak öngyilkos szándékkal azok általában tulelik ha tudnak usszni nem?
Nem zuhanak annyit és meleg mely a víz akor miért ott próbálkoznak?
Ösztön miatt úgyse fognak megfuladni ha tudnak uszni akor mi értelme?
Ha agyal akor úgyse csinálja meg. én 19 évesen akartam mert hírekben láttam 2 tinilanyt akik autóba gázt csináltak x y vegyszer segítségével.
Enis úgy akartam csak elaludni aztán kész. de csak a fejem fajdult meg aztán ennyi senki nemtudta mit akartam sose derült ki csak entudom.
De aztán már nem csináltam ilyet
Lett barátnőm és gyerekem. lett miért szenvedni ha van cél hirtelen egekben lett a hangulatom .
Most azt mondanád 20 év börtön Szibériában de utána láthatom a gyerekem vállalnám
Inkább mint a halál már küzdenek.
Én evezem is a hidaknal valóban van örvény de azt ne úgy képzeld hogy aljára levissz .inkább csak megporget.
Inkább enis azt mondom az a veszély ha szarul érkezel és elkészíted az eszmeletedet vagy éppen jön egy hajó.
Abból is a veszélyes a szárnyas hajó mondjuk a Pesti szakaszon már lassan megy nem?
Mentomelenyben kéne ugrani ha biztosra menne az ember amúgy úgy kipróbálnam.mentomeleny és hajó ne jöjjön.lehet nem is Pesten mert hülyeség lenne hogy több 1000 lássák.
Inkább esztergom vagy komarom vagy a Pest alatti lassabb szakaszokon
Hatalmas buli lenne szerintem csak gondolom 500 e bírság biztos .
Ott a nagy hajó lenyomta a kicsit a novemberi hideg éjszakában.
A Dunát jól ismerem úszás és kajakozás tekinteteben igaz ugrani meg sose ugrottam ilyen magasról ki kéne próbálni azokat a sancokat amiket a muugrok használnak.
Azokat ki lehet valahol próbálni szerintetek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!