125 ezer forint nyugdijbol hogy él meg egy egyedülálló ember?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy saját kis lakása van. Rezsi lehet kb 30 ezer, gyógyszerek 20 ezer (gondolom én.. Nagyon idős emberről van szó).
De aztán 60 ezer forint marad? 🧐 Egyszerűen elképzelni nem tudom... 🤔😰 (az utcánkban egy tündéri egyedülálló néni, társasházi lakásban).
2023. aug. 10. 22:26
1/16 A kérdező kommentje:
😂😂 Hat sajnos erről szó sincs. A szomszéd vásárol neki, ő már nem nagyon tud mozogni. Se. 😰
2023. aug. 10. 22:29
2/16 anonim válasza:
Egy "nagyos idős embernek" valószínűleg alig vannak kiadásai azon kívül amit leírtál. Maximum még ennie kell, de valószínűleg nem főz magának hét fogásos vacsorát
3/16 anonim válasza:
Valahol az meg jonak szamit, ismerek olyat aki 60-70kbol el
4/16 A kérdező kommentje:
😰 Ez annyira szomorú..
2023. aug. 10. 22:32
5/16 anonim válasza:
Az ország fele kb. megfejthetetlen, hogy hogyan tud megélni. Nem egyedi eset.
6/16 anonim válasza:
Nagyon nehezen, nagyon nagy beosztással. Esetleg ha van gyereke, vagy unokája, vagy bárki aki tudja támogatni valahogy, akkor valamivel jobb a helyzet.
7/16 A kérdező kommentje:
Nincs már senkije. Meghalt mindenki aki volt.
2023. aug. 10. 22:34
8/16 A kérdező kommentje:
Annyira vérzik a szívem. Hányan élhetnek ilyen méltatlan körülmények között.
2023. aug. 10. 22:36
9/16 anonim válasza:
ad #5: miért lenne szomorú ? az országgyűlési képviselő választásokon a választópolgárok 53%-a az ilyen szociális élethelyzeteket megteremtő pártokra szavazott.
10/16 A kérdező kommentje:
A néni pont nem rájuk szavazott... Sokat beszélgetunk vele, a játszótérre menet néha kint van az ablakban és beszélget velünk.
2023. aug. 10. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!