Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kámforrá válni?

Hogyan tudnék kámforrá válni?

Figyelt kérdés
Az életem eléggé nem úgy alakult, ahogy szerettem volna. Tudom, hogy nincs reset gomb, de arra gondoltam, hogy új életet kellene kezdenem. Megváltoztatnám a nevemet és új országba költöznék. Megváltoztatnám a külsőmet, a viselkedésemet, a szokásaimat, hogy senki a régi életemből ne ismerjen fel. Hogyan tudnám ezt kivitelezni?

2023. aug. 10. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

A valtozast csak belulrol tudod elkezdeni.

Nem kell nevet valtoztatnod, meg egyszerre ne valtoztass meg mindent, mar csak azert ne, mert nem is tudod.

2023. aug. 10. 18:06
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Sehogy. Amúgy miért gondolod, hogyha a hazádban nem boldogulsz, majd egy idegen országban menni fog?
2023. aug. 10. 18:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Szóval ezekkel a lépésekkel most magadnak vagy másoknak akarsz megfelelni?

"Az életem eléggé nem úgy alakult, ahogy szerettem volna."

Ez egy szimpla hülyeség.

"Megváltoztatnám a külsőmet, a viselkedésemet, a szokásaimat, " ez mind arról árulkodik, hogy magaddal nem vagy kibékülve. Attól, hogy pár pillanatig sikeresen elhiteted magaddal, hogy más ember lettél a változások miatt nem fogsz semmin sem változtatni. Gyerek vagy még. Lépj tovább és tanulj.

2023. aug. 10. 18:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, máshol jobb lenne és nem akarom, hogy bárki rámtaláljon és vissza akarjon hozni ide.
2023. aug. 10. 18:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Szóval gyerek vagy.

Egy felnőtt ilyet nem ír.

2023. aug. 10. 18:18
 6/10 A kérdező kommentje:
17 vagyok. De amíg nem leszek nagykorú, addig úgysem tudok innen elmenni sehova se. :(
2023. aug. 10. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:

A menekülés nem megoldás a problémáidra.

Menj el futni, sokan abba menekülnek és fel sem ismerik, hogy igazából a problémáik elől futnak.

Sajnos az van, hogy idő kell még neked (is), hogy megértsd magad és a környezetedet. Sok sikert hozzá!

2023. aug. 10. 18:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem, egyszer eljutok odáig.
2023. aug. 10. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Bőven elég szomszéd megyébe költöznöd.

Bp-en belül elég egy másik lakótelepre.

2023. aug. 10. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Meg lehet csinálni, de elég macerás és nagyon kitartónak kell lenned.
2023. szept. 27. 15:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!