Hogy osztja be az idejét az a család, ahol mindenki 8 órában a munkahelyén (tehát nem Home office-ban dolgozik)?
Elnézést az elképesztően provokáló kérdésért, de tényleg érdekel hogy van idő ilyen családokban hétközben:
-főzni,
-házimunkát csinálni (takarítás, mosás, megjavítani valamit, kertet gondozni -már ahol, stb),
-eljárni sportolni,
-családi életet élni?
Tényleg nem akarok provokálni, a szüleim és a párom szülei is szellemi munkát végeztek anno, heti 1-2-3 nap jártak be, én is a kezdetektől HO-ban dolgozom, a barátaimnál meg nem merek ilyet föltenni a már említett "provokatív" jelleg miatt.
#10 Nálunk is ez van, hogy mindent én csinálok egyedül, a férjem mégis panaszkodik, hogy heti 1x ő takarítja fel az 1 szobás lakást.
Ha én nem vásárolok be, nem főzök, akkor nincs itthon semmi étel, se wc papír, tiszta ruha, semmi.Semmi nincs is elintézve, amit nem én irányítok.
A napi rendrakást, takarítást is csak én csinálom, konyha rendberakást, csak én mosogatok(nincs mosogatógép), a férjem így is panaszkodik, hogy mert ő heti 1x takarít.
Igaz, nekünk nincs gyerekünk, de így is nagyon unalmas már ez az egész.
8-17 ig dolgozom, túlóra nincs. 15 percre van a munkahelyem. 18-ra vagyok itthon, és akkor abban benne van a bevásárlás is. 19ig megvacsorázom és simán megfőzök 2-3 napra. 19-20 között tudok edzeni itthon heti 2x-3x. Nekem ennyi bőven elég. 20-22-ig azt csinálok amit akarok.
Naponta körbejár az automata porszívó, 5 perc cserélni a tartályát ha megtelik. Így arra nincs gondom. Heti 2x meg fel tudok mosni. Mosást betenni meg átpakolni a szárítógépbe heti 1x 20 perc. És akkor a hétvégékről nem is beszéltem.
Nálam így ment míg egyedül éltem. Nekem emellett még egy vállalkozás építése is belefért a napomba.
Úgy, hogy nem sportolnal, nem takarítanak rendszeresen, családi program a sör a tv előtt.
Főzni 3 napra főznek, vagy hideget(most nem a sörre gondolok, de mellé megy az is)
Aztán 21 körül felületesen lemosdik, és fekszik, másnap ugyanez.
Hétvégén nagybevásárlás után több sör és több tv, családi program a veszekedés.
Na, pont ezért nem kellene soha család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!