Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy osztja be az idejét az a...

Hogy osztja be az idejét az a család, ahol mindenki 8 órában a munkahelyén (tehát nem Home office-ban dolgozik)?

Figyelt kérdés

Elnézést az elképesztően provokáló kérdésért, de tényleg érdekel hogy van idő ilyen családokban hétközben:

-főzni,

-házimunkát csinálni (takarítás, mosás, megjavítani valamit, kertet gondozni -már ahol, stb),

-eljárni sportolni,

-családi életet élni?

Tényleg nem akarok provokálni, a szüleim és a párom szülei is szellemi munkát végeztek anno, heti 1-2-3 nap jártak be, én is a kezdetektől HO-ban dolgozom, a barátaimnál meg nem merek ilyet föltenni a már említett "provokatív" jelleg miatt.

2023. aug. 10. 16:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%

#10 Nálunk is ez van, hogy mindent én csinálok egyedül, a férjem mégis panaszkodik, hogy heti 1x ő takarítja fel az 1 szobás lakást.

Ha én nem vásárolok be, nem főzök, akkor nincs itthon semmi étel, se wc papír, tiszta ruha, semmi.Semmi nincs is elintézve, amit nem én irányítok.

A napi rendrakást, takarítást is csak én csinálom, konyha rendberakást, csak én mosogatok(nincs mosogatógép), a férjem így is panaszkodik, hogy mert ő heti 1x takarít.

Igaz, nekünk nincs gyerekünk, de így is nagyon unalmas már ez az egész.

2023. aug. 10. 17:11
 12/14 anonim ***** válasza:

8-17 ig dolgozom, túlóra nincs. 15 percre van a munkahelyem. 18-ra vagyok itthon, és akkor abban benne van a bevásárlás is. 19ig megvacsorázom és simán megfőzök 2-3 napra. 19-20 között tudok edzeni itthon heti 2x-3x. Nekem ennyi bőven elég. 20-22-ig azt csinálok amit akarok.

Naponta körbejár az automata porszívó, 5 perc cserélni a tartályát ha megtelik. Így arra nincs gondom. Heti 2x meg fel tudok mosni. Mosást betenni meg átpakolni a szárítógépbe heti 1x 20 perc. És akkor a hétvégékről nem is beszéltem.

Nálam így ment míg egyedül éltem. Nekem emellett még egy vállalkozás építése is belefért a napomba.

2023. aug. 10. 18:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Hogy maradna idő bármi értelmesre? Reggel nincs idő mert zombiként kell rohanni dógozni a karámba, mondjuk 4-5 kor ha szabadul a paraszt, akkor úgy este 10-ig kb még van 5 óra az pillanatok alatt elrepül. Főleg ha még házimunkákkal kell baszakodni. Nem csoda, ha legtöbben nem akarnak gyereket, úgysem jutna rá idő. Miután az otthoni műszaknak is vége, majd dög fáradtan bedöglenek az ágyba. Tényleg idilli és csodálatos...
2023. aug. 10. 19:11
 14/14 anonim ***** válasza:
32%

Úgy, hogy nem sportolnal, nem takarítanak rendszeresen, családi program a sör a tv előtt.

Főzni 3 napra főznek, vagy hideget(most nem a sörre gondolok, de mellé megy az is)

Aztán 21 körül felületesen lemosdik, és fekszik, másnap ugyanez.

Hétvégén nagybevásárlás után több sör és több tv, családi program a veszekedés.

Na, pont ezért nem kellene soha család.

2023. aug. 10. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!