Nagy hülyeségbe keveredtem,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap este,ittas állapotban voltam a barátaimmal,és haza fele menet,be dobtak egy ablakot az egyik ismerősömnél,nagyon aggódom hogy nagyobb baj lessz ebből,mit tegyek? A barátaimat nem szeretném feldobni,de félek hogy nem jövök ki jól,ebből az egészből. Hogyan ússzam meg következmények nélkül2023. aug. 7. 13:24
11/16 anonim 

válasza:

Ha nem csináltál semmit, akkor mosod kezeidet!
12/16 anonim 

válasza:

Ha szólsz, lehet hogy a "barátok" ellened fordulnak és még téged sároznak be! Ezért jobb kivárni mi lesz! Ha felelősségre vonják őket, sima ügy! Ha nem tettél semmit, nem kell semmiért paráznod! Én az ilyen tróger alakokat már nagy ívben kerülöm, mert sajnos én is ismertem ilyeneket! Simán benne hagynak a pácban és még rád is kenik! Gyáva kutyák ezek, csak a balhéhoz értenek!
13/16 anonim 

válasza:

Ott volt velük, részt vett benne, nem tett meg semmit hogy megakadályozza. Ugyanolyan elkövető. Megkérdezed mennyibe kerül a javítás és elosztjátok egymás között. Nem egy ló ára az üvegcsere, és legalább mindenki érzi a zsebén is, hogy miért nem kell hülyeségeket csinálni.
Még mindig jobb így lezárni, mint hogy ismeretlen tettes ellen megy a feljelentést, aztán úgyis megtalálnak és akkor jön a rendőrségi ügy.
14/16 anonim 

válasza:

Van olyan, amikor nem tudja megakadályozni, meg az milyen már, hogy leáll velük hadakozni, ha közben többen vannak! Nem annyira életszagú! Én mindig úgy közelítem meg, ha én nem csináltam semmit, akkor feddhetetlen vagyok! Van amikor ott van valaki, amikor megvadul a társaság, esélye sincs leállítani az ügyet! Ennél már csak az a jobb, ha a balhé legkisebb jelénél otthagyja a társaságot!
15/16 anonim 

válasza:

Ha nem te dobtad be, akkor nem a te felelősséged.
Viszont én nem barátkoznék ilyenekkel. Neked sem kéne.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem is fogom tartani a kapcsolatot velük,egyszerűen nem az én világom ez.
Viszont, én nem tudtam, hogy ablakot akarnak törni,mert le maradtak tőlem,és úgy dobtak.aztán röhögve szaladtak tovább.
2023. aug. 9. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!