Nagy hülyeségbe keveredtem,mit tegyek?
Ha vállalni szeretnéd akkor menj át és kérj elnézést és térítsd meg a kárt.. nyilván a barátaiddal közössen kellene, de aki itt tart, hogy szerinte poén bedobni egy ablakot az nem valószínű, hogy veled tart..
Nagyobb bajod egyébként valószínűleg nem lesz, mert ilyenért nem hiszem, higy feljelentenek. Nem ér annyit.
Most hogy már kijózanodtatok, beszéld meg a barátaiddal, hogy szólni kéne, vállalni a felelősséget, bocsánatot kérni.
Ha nem akarják, akkor nem biztos, hogy ők a legjobb barátok számodra, mert úgy tűnik, téged zavar és nem vagy egy balhés gyerek.
Következmények nélkül?
Legjobban úgy úszhatod meg, ha vállalod a tetteid következményeit.
Most szerintem húzd be füled-farkad, hátha megúszod ha nem kopogtatnak.
Nem tudom mekkora a kár.
Mindenki felhúzná magát, mert kár érte. Csak ha már betörték az ablakod, akkor nem mindegy, hogy azon kell kattognod hogy vajon be akartak-e törni és próbálkoznak-e még vagy valami haragosod van; vagy esetleg csak valami hülyegyerek itta erősre magát és 'véletlenül' őt találta el (és még talán meg is bánja amit tett és meg is téríti a kárt).
Vergődni van, felelősséget vállalni már nincs faszotok persze, olyankor mindenki lapít. És ha megússzátok, akkor már feljogosít a következő alkalomra, hogy ezt bárkivel meg lehet csinálni, mert úgysincs következménye.
Innentől kezdve nincs barátság, vagyis távolról.
És kapcsold ki a telefont, aludjál sokat, szerezz új barátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!