Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Biztonsági őrnek mitől lettem...

Biztonsági őrnek mitől lettem ennyire szimpatikus, hogy állandóan a sarkomban volt a Rossmannban?

Figyelt kérdés
Na jó, nézett 3 korombeli nőt is, bár ők sem mély szegénységben élhetnek szerencsére. Zsír oldó és mosogató szert vettem, ami nem kicsi csomag, azt még úgy sem tudtam volna elrejteni, hogy vastag dzsekiben voltam. 27/n

2023. aug. 6. 14:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy kisfiúknak kellene bizonygatni mit csinálok, ha a hónom alatt elférő biztiboy kekeckedne velem.
2023. aug. 6. 18:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne vedd magadra. Sokszor azok is lopnak, akikből senki nem nézné ki. Gondolom, ki van adva a biztiőröknek, hogy mindenkit sasoljanak, amennyire csak tudnak. Illetve legyenek feltűnőek, hogy senkinek ne legyen kedve elemelni semmit. Ha nincs hátsó szándékod, akkor nyugodtan vásárolj, ne is foglalkozz velük, ők csak a munkájukat végzik. Amúgy meg általában jófejek, ha valamiben segíteni kell, és ha már rég abban a boltban dolgoznak, akkor általában tudnak is érdemben segíteni.
2023. aug. 6. 18:44
 13/16 anonim ***** válasza:
12%
Talán mert a 2 nagy csomag mellé, lehetett volna okosítani is a takarásukban. Ez a dolga. Ha nincs rejtegetnivalód, akkor nincs miért foglalkozni vele.
2023. aug. 6. 23:03
 14/16 anonim ***** válasza:
12%
Egy biztonsági őrnek a szeme a munkaeszköze. Más néven figyel, hogy valami nem odaillőt észrevegyen. Lehet hogy ezzel újat mondtam neked.
2023. aug. 7. 10:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez az egyik oka annak, hogy én már csak online vásárolok.
2023. szept. 23. 10:54
 16/16 anonim válasza:
Ez a dolguk sajnos, utasitgatnak ki után menj, nálunk sok volt a lopás..
márc. 15. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!