Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Állandóan pofákat vágnak rám...

Állandóan pofákat vágnak rám azok az emberek akik rendszeresen látnak (de nem ismerjük egymást). Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Valami nagyon taszítja őket tőlem. Munkahelyen is vannak akik pl. még köszönés helyett is csak a pofákat vágják
2023. máj. 18. 10:10
 1/2 anonim ***** válasza:
71%
Nem valószínű, hogy ez így van, inkább csak neked nincs egészséges önbizalmad.
2023. máj. 18. 10:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is szoktam ilyet tapasztalni, de nem kimondottan érdekel. Úgy vagyok vele, hogy mindenki olyan pofát vág, amilyen van. Ez csak őket minősíti és nem téged.

Azt javaslom, hogy te se foglalkozz velük! Ettől még nem dől össze a világ. Csináld azt, amit eddig, pl. nyugodtan mosolyogj és köszönj nekik. Ha meg valami veled kapcsolatban bántaná a picike szívecskéjüket, akkor azt úgyis el fogják neked mondani.

Ha meg nincs kimondottan okuk az ilyen „pofavágásokra”, akkor meg vagy szimplán hülyék, vagy pedig rosszindulatúak… 🤣

2023. máj. 18. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!