Mitől levegősödik be állandóan a zárt fűtési rendszerem?
Lehet nem annyira zárt, valamelyik fal nem nedves esetleg?
Amúgy én is ezzel küzdök 2 havonta leesik a nyomás 1.4 hideg bárról 0.8ra szép fokozatosan. Lassan vége a fűtési szezonnak, kihívok szerelőket, rendbe tenni a teljes rendszert
Utána is kell tölteni a rendszert? Ezt nem írtad. De ha igen, valahol elmegy.
Szivattyú beépítési iránya megfelelő?
Utántölteni hogy töltöd amúgy?
#1 vagyok, mi slagos rádugós rendszert örököltünk és rengeteg levegő kerül a rendszerbe, ezért nem is vettem sürgősre az átnézését
Ha nem töltöd a rendszert, nem megy le a nyomás, akkor nem levegősödik a rendszered.
A szivattyúnak lehet, hogy nagy a sebessége, kavitál a víz, azt hallod. A radiátornál is lehet, ha kózel van a szivattyúhoz. Vagy csak a víz áramlást hallod egy darabig.
Ha lelevegősödne a rendszered, akkor lemegy a nyomás is, ergó után kell töltened
Sajnos nekem is slagos megoldás van. Bosszantó is, hogy nem lehet normálisan beletölteni egy csap megnyitásával, mint normális helyeken.
Akkor lehet a szivattyú a gond és annak a hangja az. Pedig már lassabbra vettem hármasról kettesre, mert kettesen is azonos idő alatt melegszik fel minden, feleslegesnek éreztem maxon nyomatni, egyesen meg a távolabbi helyiségekbe sokkal később melegednek a radiátorok, az már kevés volt ide, lévén hogy a kazántól legtávolabbi radiátor pont a leghosszabb radiátor a házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!