Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen értelemben nem vagy...

Milyen értelemben nem vagy kompatibilis a 21 századdal? Mondj rá példát is kérlek?

Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 10:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
A 21. században évről évre fejlődik a technológia. Én meg nem lennék hajlandó pl IT munkakörben folyamatosan képezni magamat.
2023. aug. 6. 10:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem követem a kütyütrendeket, nem vagyok pörgős, inkáább magának való vagyok, nem tudok egyszerre 3 dologgal foglalkozni, nem akarok rövidtáv-semmi kapcsolatot. (F!)
2023. aug. 6. 11:09
 3/17 anonim ***** válasza:
75%

Nem fogom elfogadni, hogy egyszer vége lesz a manuális váltós benzines/dízel kocsiknak és felváltja őket az automata hibrid/önvezető autó.

Számomra elveszi a vezetés élményét és soha nem fogok olyan kocsira váltani még ha tiltott lesz a manuális akkor sem.

2023. aug. 6. 11:14
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagyok se feminista, se vegán, se az LMBTQ fanclub tagja és nem is érdekelnek ezek a témák. Azért emeltem ki őket mégis, mert az ismerőseim nagy része ezeken pörög.
2023. aug. 6. 11:17
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmazkodott az életformám a 21. századhoz, de igazából boldogabb lennék nélküle, csak túl nagy energiabefektetés lenne mindennel szakítani és teljes váltást csinálni. Így sem annyira rossz, hogy megérné.

Pl.

- jó munkám van, de Pesten - a munkámból adódóan dolgozhatnék vidéken is, de most adjak fel egy jó munkát, ahol a pénz is OK, a főnök is jó, a munkakör is elfogadható???

- Vagy adnám el a házunkat, ahol már minden fel van újítva (ami meg nem, annak ismerjük a hibáit), és kezdjem az egészet előlről? A környékünk magas státuszú, zsúfolt, ennyi a baja. De a házat szeretem, otthonos, sok előnye van. A kert is elfogadható.

- sok hobbim van, amihez kell a net, de amikor most a viharok miatt kiment a net egy napra, kifejezetten örültem.

Alapvetően szívesen élnék egy kis faluban, nagy, művelt kerttel (akár kisebb tanyán), állatokkal stb., lényegében úgy mint a nagyszüleim, de kialakítottam egy életet, és nem hiszem, hogy sok értelme lenne felrúgni (mert annyira azért nem rossz). Kettős életet élni (venni egy hétvégi valamit vidéken) meg nincs se időm, se energiám.

Szóval a jelenlegi életem igyekszem "pofozgatni".

2023. aug. 6. 11:17
 6/17 anonim ***** válasza:
38%
Közel 100%-ig kerülöm az okos eszközök, a közösségi média és digitális ügyintézés minden formáját.
2023. aug. 6. 11:19
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok okostelefont használni. Van, küzdök vele, de sikertelenül, nem tudok a billentyűzetén pötyögni, nem tudok használható fotókat készíteni.

Be kell járnom a munkahelyemre, nem tudok home office-ban dolgozni, bár rajta vagyok az ügyön, hogy ez változzon.

Ez a kettő jut eszembe, amiben látványosan nem vagyok kompatibilis napjaink világával.

2023. aug. 6. 11:25
 8/17 anonim ***** válasza:
Utálok telefonon vagy számítógépen tanulni és olvasni. Ezeket sokkal jobban szeretem könyvből vagy füzetből csinálni.
2023. aug. 6. 11:35
 9/17 anonim ***** válasza:
Én szerintem eléggé, de nem tudok konkrét példát mondani, azt mondanám, semmi modern dolog nem jut eszembe, ami problémát okozna. Nyilván vannak témakörök, vélemények, amiket manapság szerintem túltolnak, de ez minden korban így volt gondolom.
2023. aug. 6. 13:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Heti 5 nap, napi 8 óra munka messze túl sok, visszamennék oda amikor az emberek még nem a munkahelyük volt az életük.
2023. aug. 6. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!