Máshol is volt nagy vihar az éjjel? Lett valami károtok a vihar miatt?
Zala megye
Nálunk villámárvíz volt és hatalmas felhőszakadás hosszú órákon át, közben úgy verte a víz az ablakom, mintha jég esett volna (és tényleg nem az volt). Általában imádom az ilyesfajta időjárást (engem megnyugtat), de nem a saját szobámban, otthon voltam, és nem voltam teljesen biztos abban, hogy az ottani ablak bírja-e majd a strapát, illetve, hogy lesz-e bármekkora beázás.
Mellette dörgés-villámlás is volt jócskán, bár az első halk moraj volt, az utóbbi viszont olyan intenzív volt, hogy szinte alig volt olyan pillanat, hogy sötét lett volna a szobában. Éjjel sokszor megébredtem a heves esőre, és csak nehezen tudtam visszaaludni utána.
Volt valamikor egy masszívabb áramszünet, de reggelre helyreállt minden. Távol áll tőlem a vihartól való félelem, de tegnap/ma hajnalban ez nagyon is jelen volt.
Nálunk meg a Dráva fog kiönteni hamarosan.... (1km-re lakok tőle)
Az előrejelzések szerint 50cm-el magasabb lesz a vízállás mint a valaha mért legmagasabb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!