Mit célszerű olyan helyzetben csinálni amikor el kéne sétálnom a buszmegállóba, de éppen vihar van kint akkor és villámok csapkodnak?
Figyelt kérdés
Jobb megvárni amíg elmegy a vihar és emiatt mondjuk később hazaérni a munkahelyemről, vagy kockáztatni és villámok közepette kisétálni a buszmegállóba? Mert ahogy jön a nyár egyre gyakrabban kerülhetek ilyen helyzetbe hogy döntenem kell ebben2022. máj. 5. 07:56
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és nem belváros hanem falusias utca
2022. máj. 5. 07:57
2/8 anonim válasza:
A villámok egészséges dolgok. Feltöltenek energiával.
3/8 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezed? Hány éves vagy?
De oké, úgy teszek, mintha komolyan venném. Ha nagyon sürgős dolgod van, akkor menj, egyéb esetben várd meg az idő jobbra fordulását.
4/8 anonim válasza:
A villámlás sokszor messzebb zajlik, és csak látod, meg ugye hallod a dörgést. Én biztos mennék, hacsak nem a közelben villámlana.
5/8 anonim válasza:
Hívd fel az ügyvédedethogy mit tanácsol ilyen esetben.
6/8 anonim válasza:
Nem mindig zajlik messze a villámlás, nagyon sok baleset volt ebből az utóbbi időben (halálos is). Én megvárnám, míg elvonul a vihar. Régebben én sem féltem, de most már ha úgy tetszik, beszari lettem, sok eset volt az elmúlt években.
7/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!