Miért van ennyi szörnyen buta - és ostoba ember?
Figyelt kérdés
Most nézem a Híradóban, hogy egy vitorlást kellett kimentenie tegnap a vízimentőknek.
Kik ezek az eszetlenek, akik viharban vitorlással a Balatonra szállnak...?!
Az ilyen ostoba, felhőtlen emberek meg sem érdemelnék, hogy a vízimentők kockáztatássák a saját életüket...
2021. aug. 17. 18:18
1/13 anonim válasza:
A felhőtlenek már csak ilyen ostobák. Ezeknél már csak azok hülyébbek, akik elolvasás nélkül tesznek ki kérdést.
2/13 anonim válasza:
Mert - általában - nem halálos butának lenni.
3/13 A kérdező kommentje:
Egyes: a felhasználóneved mindent elárul az intelligenciádról! Nincs több kérdésem hozzád...😅
Köszönjük Emese!
2021. aug. 17. 18:29
4/13 anonim válasza:
Neked meg az írásképed, kedves kérdező :/
Szörnyű, amikor egy buta ember károg, hogy mennyi buta van.
5/13 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy!😊
2021. aug. 17. 19:48
7/13 anonim válasza:
Rosszindulatú vagy. A társadalmunk daganata.
Ha egy szeretted teszi, hogyan éled meg? Úgye, hogy már nem lesz sem ostoba, sem buta...mert szereted őket.
8/13 anonim válasza:
🙋♂️Szia. Én normális vagyok. Szia.🙋♂️
9/13 anonim válasza:
Érik Viktor hatalmának a gyümölcse, úgyis ezt akarta...
10/13 anonim válasza:
Igen, ilyen esetekben nem előnyös a butaság, meggondolatlanság. Van , aki csupán menőzés céljából megy viharban vitorlázni, hogy megmutassa mit tud, vagyis azt hiszi okos, meg tudja csinálni. De a vízimentő úgy lett az, hogy tudta ez ezzel a kockázattal jár. Ezért magasabb a fizetésük, benne van a veszélypótlék. Én nem hiszem magam okosnak, képzett vagyok bizonyos területeken és ennyi. Az ITTENI PÉLDÁRA KONCENTRÁLVA nem kéne túl kockázatosnak lennünk, óvatosság sosem hátrány és nem is gyávaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!