Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyet kijelenthet egy fényképész?

Ilyet kijelenthet egy fényképész?

Figyelt kérdés

"Nem vállallak el, ne haragudj, mert kövér vagy."

160 cm vagyok, 80 kg. Igen, kövér vagyok, ez már nem a cukin telt kategória, engem is zavar. De lehet ilyet mondani?

Még csak nem is boudoir sorozatot kértem tőle, hanem sima nappalit. De mi van, ha azt kérek házi használatra a páromnak? Lehányna fotózás közben, vagy mi? Egy kövér nőt se fotóztak még?

Annyira mélyen megbántott, hogy semmit nem tudtam rá reagálni, csak elköszöntem.

Mostmár legalább tudom, hogy reálisan undorodom magamtól, mert más is ezt teszi.

Ő férfi, én nő.

2023. aug. 2. 00:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
44%

Sajnos nem én vagyok. Mert egy ilyen kérdés után már biztosan hívtalak volna megbeszélni a dolgot (bővebben kifejteni a miértjét). :)

De fentebb a többieknek igaza van, biztosan van itt még valami más is a dologban, ha már visszautasított egy FIZETŐ ügyfelet (amit te nem akarsz elmondani, mert akkor tuti te lennél itt a sunyi aljas kis …. . Vagy lehetséges, hogy már voltál másik fényképésznél akivel összeakasztottátok a bajszotokat és híre ment, hogy ezt a molett csajt senki ne vállalja el mert xyz..

2023. aug. 2. 21:16
 22/28 A kérdező kommentje:

Nem semmi, ahogy próbálod a rosszhíremet kelteni úgy, hogy nem ismersz.

Nagyon érintve érzed magad a kérdésemnél. Talán te is fényképészként dolgozol? Vagy más rossz tapasztalatod van, amit rám vetítesz ki?

2023. aug. 2. 21:29
 23/28 anonim ***** válasza:
24%
Nem, nem vagyok fényképész, közöm sincs hozzá. Senki nem kelti a te rosszhíred, éppen te kelted annak a fotósnak. Itt ne engem kérdezgess. Neked kellene válaszolnod azokra, hogy valami fényképésznél csesztél e el valamit, hogy nem vállal el? Mert, ha már ezeket így figyelmen kívűl hagyod akkor több mint valószínű így van.
2023. aug. 2. 22:16
 24/28 A kérdező kommentje:

Semmit nem csesztem el, basszuskulcs! Mert csak én cseszhettem el, igaz-e?

Bementem, megkérdeztem, elhajtott, eljöttem.

És nem, a szüleim sem ismerik, mert anyám már nem is él, apám meg a Szmenánál nem jutott tovább.

Nem vagyok olyan fiatal, mint gondolod. Az is lehet, hogy anyád lehetnék, mielőtt hisztis tinipcsának képzelsz.

2023. aug. 2. 22:25
 25/28 anonim ***** válasza:
36%
Hát azért az is nagyon jellemző, hogy szegény kérdezőt éri megalázás, de végül mégse a bunkó fényképész lesz a hibás, hanem ő, mert minek ment hozzá.. :(
2023. aug. 2. 22:30
 26/28 anonim ***** válasza:
30%

Nincs apelláta, ilyet egy fotós semmilyen indokkal nem mondhat. Nem tudom, mit lehetne ugy elcseszni, hogy ilyet mondjon. Én sem hagynám következmények nélkül.

Egyesek szerint biztos rendben lenne az is, ha a pincér nem szolgálná fel a megrendelést a vendégnek, mondván, már úgyis kövér. Hiszen csak óvja az egészségét, nyilván teljesen jogos és rendben való. .

2023. aug. 3. 08:02
 27/28 anonim ***** válasza:
43%

Igen, itt nem azon van a hangsúly hogy fotós, hanem azon hogy egy tahó paraszt, ha ismeretlen embereknek ilyen módon beszól, mert ugye nyílván tíz más nem sértő kamuindokkal is elküldhette volna az érdeklődőt.

OFF: A 12-esen elvertétek a port, de az amúgy igaz lehet hogy sokan (nem a kérdező) a fényképész-grafikust halálra bsztatják minden egyes fotóval amit ki akarnak rakni az instára, fészre meg fszmtudja még hova. De hát ilyen idióta világ felé haladunk, kb mint a Black Mirrornak abban a részében ahol az embereknek a közösségi hálózatos értékelési csillagocskák határozták meg a mindennapjaikat reggeltől estig.

2023. aug. 3. 08:57
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

27: Oké, csak egyáltalán nem erről szólt a hozzászólása, hanem arról hogy aki túlsúlyos az automatikusan ilyen ergo jogosan le lehet rázni azzal, hogy bocs de kövér vagy. Ez azért nem így működik, szerintem súlytól függetlenül sokan olyan irreálisan jól akarnak kinézni a képeken ami távolról sem hasonlít rájuk. Nyilván ha valaki lehetetlen igényekkel áll elő akkor lehet jelezni hogy ez nem így működik, de valakit ránézésre így lerázni elég gáz. Egy alap retus meg nem olyan nagy kunszt hogy kifogjon egy profi fotóson. Vagy ha igen, akkor inkább ne nevezze magát annak, hanem tanuljon még.

Plusz nem azért, hogy bagatellizáljam a problémájukat, de a szolgáltató szektorban dolgozni mindenhol ilyen. Vannak ügyfelek, mindegyiknek megvan a maga természete, heppje aki nem bírja ne csinálja. Most gondolj bele, hogy elmész egy fodrászhoz aztán közli, hogy de szarul nézel ki inkább menjél máshoz.

2023. aug. 3. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!