Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van elegem abból,hogy...

Miért van elegem abból,hogy az emberek nekem panaszkodnak?

Figyelt kérdés

Úgy unom már hallgatni.

Állandóan az van,hogy nekem panaszolják el minden sz*rukat mintha a fejemre lenne írva,hogy “lelki szemetes vagyok szarj belém!”Viszont legtöbbször amikor nekem van bajom akkor nem szólnak semmit hozzá vagy csak hümmögnek rá kettőt. Emiatt elkezdtem én is leszarni meg ugyanúgy terelni a témát ahogy ők terelik de akkor meg én voltam a bunkó,hogy nem érdekel engem mi van velük.

Most tényleg én vagyok szemét nárcisztikus?

2023. aug. 1. 18:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A legjobb az amikor az ő szarukat meghallgatod aztán elmondod te is és azt kapod,hogy mennyit panaszkodsz.

😀

Amikor pont TE hallgatod a nyomorukat állandóan

2023. aug. 1. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell ilyen emberekkel foglalkozni, pont. Most te is csak nyavalyogsz itt, ahelyett, hogy elküldenéd a búskomor qrva élet retkes hímtagjára az összes ilyen ismerősödet. :DD
2023. aug. 1. 18:47
 13/14 A kérdező kommentje:
De nem kérem számon rajtatok ha leszartok.
2023. aug. 1. 19:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Önzőek, nem veled foglalkoznak hanem magukkal. Téged csak arra tartanak hogy abajgasd őket, körülbelül ennyi az egész.

Egy normális embert jó esetben érdekli a problémád.

2023. aug. 2. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!