Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Naponta buszozok helyközi...

Naponta buszozok helyközi járatokon, naponta vesznek körül a buszokon számomra kellemetlen egyének. De miért zavarja az ismerőseimet az, hogy erről panaszkodok nekik?

Figyelt kérdés
Ők nem buszoznak, autóval járnak még wc-re is, gondolom nem tudják átérezni milyen kellemetlen alakokkal összezárva lenni majdnem 1 órán keresztül. De ennyire gáz és zavaró emiatt napiszinten panaszkodni másoknak?
2023. jún. 27. 05:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha minden egyes nap/alkalommal erről panaszkodsz az baromi unalmas és fárasztó lehet.
2023. jún. 27. 06:21
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Mert nem az én problémám, és unalmas. És nyilván felnagyítod.

Ha meg akkora probléma, akkor tegyél ellene, keress alternatív megoldást.

2023. jún. 27. 06:23
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Az emberek nem keresik olyanok társaságát akik állandóan csak panaszkodnak.
2023. jún. 27. 06:30
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Mert nem kíváncsiak rá.

Én is beszólnék neked, pedig én is buszozok. Ha ennyire nem bírod akkor csináltass jogsit és vegyél kocsit.

Senkit se érdekel a rinyálásod.

2023. jún. 27. 06:59
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Én is panaszkodhatnek napi szinten egy csomó dolog miatt, de nem teszem. Miért utaltassam meg magam egy csomó emberrel?

A napi szintű panaszkodas, rinyalas felesleges, fárasztó, másokat is lehuz.

Én kerülnelek nagy ívben. Ki a fenenek hiányzik ez?

Tegyél ellene!

2023. jún. 27. 07:06
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Olvass vagy hallgass zenét. Részedre nem fognak különjáratot indítani, hogy kényelmesen érezhesd magad:)
2023. jún. 27. 07:16
 7/12 NTBS ***** válasza:
82%
Nem érdekli őket. Ez a valóság.
2023. jún. 27. 07:23
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Mert nem nekik van vele dolguk, hanem neked. Téged zavar. Nincs rosszabb, mint egy panaszkodó ember. Próbálj inkább problémafókuszú lenni, találd ki, hogyan tudnád megoldani a helyzetet. Mit tettél eddig azért érte, hogy változzon? Semmit, gondolom. Pedig kizárólag te tehetsz érte.
2023. jún. 27. 07:34
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

Fujj kerdezo, szerintem te tulreagalod.

Es nem az en problemam, hogy te nem birod elviselni

2023. jún. 27. 07:53
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
Mindenről gáz és zavaró napi szinten panaszkodni. Főleg olyan embereknek, akik alapból nem kedvelnek téged. Teljesen érthető, hogy miért utál téged mindenki, minden nap megdolgozol érte.
2023. jún. 27. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!