Miért van az hogy egyesek állandóan zaklatnak a helyközi buszon, de ha kinyilvánítom a nemtetszésemet akkor meg én vagyok a rossz?
Másik útvonalat lenne érdemes választani.
Munkába járáshoz feltétlenül csak ez az egy lehetőséged van?
Ismerős a probléma. A karizmatikus kisugárzás egyáltalán nem szerencsés tulajdonság. Nem irigyellek!
:O
:)))))))))))))))))))
"A karizmatikus kisugárzás"
Ami feltehetően 0, akinek van akár egy icike-picike is, az nem a legalsóbb szintről indítja a probléma megoldást. ("meglendítem a kezemet mintha pofon akarnám vágni")
De amúgy ez a kérdés... Már megbocsáss de mintha az óvodai első napjaim rovatba készült volna.
Amúgy mi az a zaklatás? Az hogy rád néznek?
A kérdezőnek erősen ajánlom hogy keressen fel egy szakembert, mert már nagyon komolyak a problémái, ettől csak rosszabb lesz.
Üldözési mánia. Az elején még kezelhető. Orvos pszichológust keress fel.
Az ilyen félnótásokat, akik a még az álomtól félkómában meredő utasokat zaklatják, letiltanám a járatról. Menj gyalog.
Hát, engem fiatal koromban sokan "kóstolgattak" Borsodban.
Onnan lehetett tudni, hogy odajött és javasolta hogy játszuk le, vagy alapból megpróbált lefejelni. Valamiért ez divat volt akkoriban...
EZ a kóstolgatás. Az hogy valaki arra néz amerre te is vagy, az nem az.
Én pl. INTJ, erősen introvertált vagyok. Ha utazom, a fejemben belül vagyok a kis képzelz világomban. Sokszor dolgozom is ilyenkor, még ha nem is úgy tűnik. Ha egy kannibál társaság épp azzal a járattal utazna és megennék a velem szembeni ülésen a legkövérebb utastársukat, nekem fel sem tűnne. De tényleg nem. Téged viszont amikor odajössz és nem értem hogy miért, valószínűleg gyorsan fekvőbe raknálak, már csak a mihez tartás végett is.
Amúgy meg én sokat verekedtem (sajnos, elég hülye gyerek voltam fiatalon) anno fiatal koromban, de ha felszállnék egy buszra és mind a 30 ember csúnyán néz és csakis engem, inkább leszállnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!