Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha megint kötelező lenne a...

Ha megint kötelező lenne a maskviselés, hordanátok a maszkot?

Figyelt kérdés

2023. júl. 30. 13:40
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
75%

Ja, és mellé jöttek még ezek a sunyi lepontozók is.

Nem elég, hogy rossz valami, még csavarjunk is egyet rajta, mert nem csak kijavítani nem akarjuk, de még el is gáncsoljuk azt, aki megpróbálja!

2023. júl. 30. 18:51
 42/55 anonim ***** válasza:
81%

Igen.

Hordom most is a tömegközlekedésen és nem alaptalanul, mert például tegnap is tele volt tüdőbeteg állatokkal a busz, amin utaztam. Nem azért írtam így ezekről a szerencsétlenekről, mert folyamatosan köhögtek, hanem azért, mert nem elég, hogy képesek ilyen állapotban felszállni egy tömegközlekedési járműre, de még a kezüket sem képesek a pofájuk elé tenni, amikor köhögnek.

2023. júl. 30. 19:22
 43/55 anonim ***** válasza:
73%

Kovid időszak, kötelező maszkviselés.

Papi felszáll a buszra, krva nagyot tüsszent, utána felteszi a maszkot, de azt is úgy, hogy közben az orrát-száját széttapenolja!

A kezével meg gondolom megfogja a fogantyúkat, el ne essen!

Én meg egyensúlyozok a 120-al száguldó buszon, mert semmihez nem akarok hozzáérni!

2023. júl. 31. 01:26
 44/55 anonim ***** válasza:
85%

Gyerekek! Ezek miféle állatok??

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. júl. 31. 01:30
 45/55 anonim ***** válasza:
56%

42-es: Én is hordom tömegközlekedésen és zsúfoltabb bevásárlóközpontokban. Valóban nagyon előnyös. Amióta hordom, még csak náthás se voltam. Utoljára hurutos 2019-ben voltam, de akkor többször is.

Nagyon ajánlott covid nélkül is, mert sokféle, légúti nyavalya terjedése csökkenthető vele. Utálom a sima náthát is, ráadásul nekem hajlamos átmenni arcüreggyulladásba vagy légcsőhurutba, ami akár egy hónapig is gyötörhet.

Ha nincs kánikula, én szeretem az FFP2-est, mert az befelé jobban szűr. 35 fokban visszatértem a sima maszkhoz, mert túl fullasztó volt.

Ami még jó, az a kézfertőtlenítő. Tömegközlekedésről leszállva, étkezdébe való bemenetel előtt jó használni. A kapaszkodókon, kilincseken sok kórokozó van.

Ami még nekem is feltűnt: sok göthös ember nem visel maszkot. Nem érdekli őket, hány embert fertőznek meg. Szerintem illendő lenne felvenniük ilyenkor egy maszkot.

2023. aug. 1. 17:18
 46/55 anonim ***** válasza:
40%

26-os: másfél hónapja egy hatvanas ismerősöm barátnője halt meg covidban néhány nap leforgása alatt. Valószínűleg nem volt beoltva.

Ma is öl a covid, csak nagy átoltottság mellett már kevés az áldozata, valamint az oltottak nagyjából biztonságban vannak.

De ennek ellenére érdemes otthon tartani tesztet, mert "megfázás" esetén van rá esély, hogy elkapta az embert a kis, rafinált vírus. Ilyenkor oltottként nem magam, hanem mások miatt, az oltatlanok védelmében tudnom kell, covid-e vagy sem, mert ha igen, nem megyek ki a lakásból egy hétig, nem akarom más halálát okozni.

2023. aug. 1. 17:26
 47/55 anonim ***** válasza:
100%

Ezek az oltások nem adnak örökös védettséget, mint amiket gyerekkorban megkapsz kötelezőként. Ezért is vannak ismétlő oltások, mert idővel a védettség elmúlik, vagy hatástalan lesz újabb mutációk ellen.

Aki 1-2 éve beoltatta magát, az akkori időszakban megvolt a védettsége egy időre, ma már lehet semmit nem érnek. Ezt a 'nagy átoltottság' dolgot évek múlásával újra kellene értékelni, mert lehet olyan szinten kiürül, mintha sosem lett volna. Nem véletlenül vannak influenza variánsoknak is évente felvehető ajánlott oltásai.

2023. aug. 1. 17:33
 48/55 anonim ***** válasza:
23%

Látom jól sikerült a világmanipuláció...

Bezzeg mikor influenza járvány van minden évben, akkor meg nem kell..

2023. aug. 4. 16:53
 49/55 anonim ***** válasza:
74%

Kéne akkor is, csak a magyarok hülyék ehhez.

Amúgy az influenza sokkal kevésbé veszélyes, még most is. Az elején meg ég és Föld volt.

2023. aug. 4. 16:56
 50/55 anonim ***** válasza:
19%

„ Amúgy az influenza sokkal kevésbé veszélyes“

Hát engem az influenza huszonévesen jobban és több napra kiütött mint a covid idén tavasszal, 45 felett.

2023. aug. 4. 17:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!