Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha megint kötelező lenne a...

Ha megint kötelező lenne a maskviselés, hordanátok a maszkot?

Figyelt kérdés

2023. júl. 30. 13:40
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
83%

Eleve akkor ment tönkre minden amikor Kínából kikerült

Onnantól kezdve nem volt menekvés

Marpedig sokáig úgy jöttek onnan az emberek ki mintha mi sem történt volna…

Ott csúszott el

Azok után hordhattal volna te 100 maszkot… akkor is ez lett volna

Megjegyzem én is elkaptam is nagyon rossz volt ettől függetlenül egy pszichozis ami történt és én már sosem leszek a régi

2023. júl. 30. 15:37
 32/55 anonim ***** válasza:
40%

Bocsi a hasonlatért, de ez olyan, mint a kutyáknak a szájkosár a tömegközlekedésen. Utálja hordani, ráadásul a légynek sem ártana, de KÖTELEZŐ. Innentől kezdve teljesen mindegy, hogy a kutyám nem élvezi és amúgysem ártana a légynek sem, ha nem adom rá, megbirságolnak és leszállítatnak minket.

A maszk is ugyanilyen. Teljesen mindegy, hogy mi a preferenciánk. Ha fel kell venni, fel kell venni.

2023. júl. 30. 15:57
 33/55 anonim ***** válasza:
12%
És ha tovább hordod még meg is tapsolnak, milyen felelősségteljes állampolgár vagy!
2023. júl. 30. 16:06
 34/55 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem meg egy kutya bármikor odakaphat…. Főleg mondjuk egy pitbull… ez pont egy jó törvény szerintem és maradjon is így
2023. júl. 30. 16:17
 35/55 Sunshinedoll ***** válasza:
39%
Nemtom, nekem ez így nem üti és sose ütötte meg az ingerküszöbömet, nekem nem ér annyit, ez a maszk-téma meg az önérzeteskedés, hogy megbüntessenek.
2023. júl. 30. 16:22
 36/55 anonim ***** válasza:
84%

34, nem arra céloztam, hanem arra, hogy betartom a szabályt, mert KÖTELEZŐ. Nem én vagyok a tipikus gazdi, aki juszt se adja rá a szájkosarat a kutyára, mert szegény kutyája utálja. Nem háborgok hangosan, hogy a kutyámnak nem is kéne a szájkosár. Én úgy vagyok vele, hogy kötelező, ezért ráaadom, az már tök mindegy, mit gondolok. Van egy szabály, amit betartok.

Ugyanúgy a maszk is ilyen. KÖTELEZŐ, felveszem. Tök mindegy mit gondolok.

Ami KÖTELEZŐ azt megcsinálom.

2023. júl. 30. 16:29
 37/55 anonim ***** válasza:
21%

Na látod: és ha ezt MINDENKI megcsinálta volna, és nem pöfékel ki az orrából a maszk fölött, akkor negyed ennyi nem lett volna a járvány. Nem csak itt, máshol sem. Csak a negyede jött volna ide eleve.

De hát ezt pont annak az "embernek" nem lehet elmagyarázni, amelyik pöfékel.

A másik, amit sajnálok, hogy nem maradt fenne az a szokás, hogy AKI BETEG, AZ MASZKOT VESZ FEL!

Mert különben sokkal jobban fertőz.

De ez ugye nem érdekli őt. Forduljon fel mindenki más.

2023. júl. 30. 16:37
 38/55 anonim ***** válasza:
33%

Nem csak a coviddal van ez.

Covid előtt is minden munkahelyen megvolt az ember, aki félájultan bemászott, egész nap fújta az orrát, ugatva köhögött és még neki állt feljebb, ha megjegyezted, hogy nem akarnál pont a jövőhéten kezdődő szabidra beteg lenni, mert, hogy te mit szólsz be neki, amikor ő önfeláldozóan bement dolgozni.

De ez már iskolákban is jelen volt. Szerintem mindenkinek megvolt az osztálytársa akit a szülei betegen bezavartak aztán a következő hétre hiányzott az osztály fele.

2023. júl. 30. 17:49
 39/55 anonim ***** válasza:
20%

Igen, csak most a Covid alatt valahogy természetes volt, hogy az ilyen az maszkot visel.

Benn a munkahelyen is, meg az osztályban is.

Azóta meg megint semmi.

Szépen eltöröltük ezt a jó szokást. Nehogy már valamit fejlődjünk, vagy valami jó dolog megmaradjon.

2023. júl. 30. 17:51
 40/55 anonim ***** válasza:
25%
Benne van h kotelezo, igy igen
2023. júl. 30. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!