Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 20 évesen akkora bűn alkoholt...

20 évesen akkora bűn alkoholt inni?

Figyelt kérdés
céges buli volt, és a haverokkal bementünk még hazafelé egy kis kocsmába iszogatni. én egyàltalàn nem iszom alhoholt a hétköznapokban, csak ilyen alkalmakkor, 1 évben 3x kb. volt màr bennem pia rendesen, de egyàltalàn nem voltam az a csúszós màszós rèszeg, és tiszta volt a tudatom. volt ott egy nő a férjével, beszélgettek mindenkivel, aztàn hozzànk is jöttek oda beszélgetni, nem is nagyon foglalkoztam velük, de hallottam, hogy valami olyasmit mondott, hogy azért elég fiatal vagy. gondolom arra gondolhatott, hogy elég fiatal vagyok az iváshoz. bàr nem voltak normàlisak, mert ott beszélték, hogy amikor régen àrultàk a füvet, stb, és èn alapból gyűlölöm a kàbítoszert, és nekem a fű is az. simàn kinézek 22-3 évesnek, mert a testalkatom is jóval fejlettebb mint egy àtlag 20 évesnek, az arcom is érettebb, a borostàm is viszonylag sűrű. most màr egyre jobban leszarom hogy mit mondanak mások, de azért ez egy kicsit felpiszkàlt, hogy el megy az ember inni egy évben 2x, és akkor is ezt kapja, úgy hogy 19 éves koromig 1 kortyot nem ittam, a legtöbben meg elkezdik màr 15 évesen
2023. júl. 29. 11:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
56%

Értelmetlen szokás.

56. életévemet megélő férfiként azt tanácsolom neked - jóhiszeműen, - hogy ne szokj rá semmilyen szinten az alkohol fogyasztásra!

Ha visszacsinálhatnék bármit is az életemben, az lenne az egyik, hogy soha nem szoknék rá az alkoholra.

Valaha alkoholista voltam és nagyon nehezen sikerült - saját akaraterőből - abbahagynom az alkohol fogyasztást!

Csillagászati összeg jönne ki, ha elkezdeném azt összegezni, hogy mennyi pénzt költöttem el alkoholra - és ezt akár értelmes dolgokra, célokra is elkölthettem volna.

Javaslom, fogadd meg egy olyan ember tanácsát, akinek van tapasztalata és a javadat akarja ismeretlenül is!

2023. júl. 30. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!