20 évesen akkora bűn alkoholt inni?
Figyelt kérdés
céges buli volt, és a haverokkal bementünk még hazafelé egy kis kocsmába iszogatni. én egyàltalàn nem iszom alhoholt a hétköznapokban, csak ilyen alkalmakkor, 1 évben 3x kb. volt màr bennem pia rendesen, de egyàltalàn nem voltam az a csúszós màszós rèszeg, és tiszta volt a tudatom. volt ott egy nő a férjével, beszélgettek mindenkivel, aztàn hozzànk is jöttek oda beszélgetni, nem is nagyon foglalkoztam velük, de hallottam, hogy valami olyasmit mondott, hogy azért elég fiatal vagy. gondolom arra gondolhatott, hogy elég fiatal vagyok az iváshoz. bàr nem voltak normàlisak, mert ott beszélték, hogy amikor régen àrultàk a füvet, stb, és èn alapból gyűlölöm a kàbítoszert, és nekem a fű is az. simàn kinézek 22-3 évesnek, mert a testalkatom is jóval fejlettebb mint egy àtlag 20 évesnek, az arcom is érettebb, a borostàm is viszonylag sűrű. most màr egyre jobban leszarom hogy mit mondanak mások, de azért ez egy kicsit felpiszkàlt, hogy el megy az ember inni egy évben 2x, és akkor is ezt kapja, úgy hogy 19 éves koromig 1 kortyot nem ittam, a legtöbben meg elkezdik màr 15 évesen2023. júl. 29. 11:30
1/11 anonim válasza:
Ha megdöglök, sem értem, mit akartál ezzel kérdéssel...
2/11 anonim válasza:
Én is feladtam. :D Addig jutottam kb. hogy "tiszta volt a tudata" :D Hát bakker... még mindig másnapos, vagy ha ez az alap, akkor milyen lehetett piás tiszta tudattal? :D
3/11 A kérdező kommentje:
nem értem mi nem érthető. miért kell azt mondani, hogy azért elég fiatal vagy. 20 évesen fiatal vagyok az ivàshoz?
2023. júl. 29. 11:43
4/11 anonim válasza:
Honnan tudjuk, ő miért és mire mondta, hogy egyáltalán az ivásra gondolt-e?
5/11 A kérdező kommentje:
5-ös minek szólsz egyàltalán hozzà? nem nem mertem megkérdezni, de miért is kéne megkérdeznem?
2023. júl. 29. 12:47
6/11 anonim válasza:
Azt írtad, céges buli volt. Lehet csak arra gondolt, hogy a többi munkatársadhoz képest fiatal vagy. Nem kell mindenben a legrosszabbat látni.
7/11 anonim válasza:
Miért kéne megkérdezned? Talán azért, mert akkor megértetted volna a helyzetet, hogy mi a francot akart ezzel mondani, és nem tőlünk kérdeznél ökörséget, amire nyilván nem tudunk biztos választ adni, mert nem voltunk ott, nem mi tettük a megjegyzést.
8/11 A kérdező kommentje:
7-es lehet, mindegy most màr nem érdekel, csak furcsàltam mert nem 15 éves vagyok. 8-as te meg minek írkálsz mèg mindig ide? tőled én nem kérdeztem semmit. aki tud normálisan vàlaszolni az szóljon hozzá, aki meg nem az görgessen tovább. vagy nincs jobb elfoglaltságod, mint az én kérdésem alá írogatni?
2023. júl. 29. 13:45
9/11 anonim válasza:
Ezt az írást elnézve szerintem még mindig nem tiszta a tudatod. Kit érdekel, hogy borostás vagy-e?
10/11 anonim válasza:
Józanodj ki, és tanulj meg helyesen írni. Nem is írok ide tovább egy olyannak, aki ennyire alpári.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!