Szerintetek gaz ha 15 evesen csak par korty alkoholt ittam meg es nem merek tobbet inni?
Nem jarok bulizni csak neha beulunk a baratnommel beszelgetni kavezoba. Nem szoktam alkoholt inni mint a legtobb korombeli, es eddig csak egy baratom volt ami nem volt komoly de nem is szeretnek egyenlore mert nagyon kiabrandultam belole.. Es nem szoktam akarkivel talalkozgatni a varosba aki csak ram ir. Viszont mar voltam a Balaton Soundon es iden is szeretnek menni baratokkal de ott se ittam semmi
alkoholosat szoval nem azert mentem.
Szerintetek milyen vagyok? Tul szolid, normalis vagy bena?
Annyit igyál amennyi jól esik!
Én pl csak nyáron iszok náha sört meg max bort.
De ilyenkor eszembe nem jutna hogy igyak
Ezzel nem leszel se több se kevesebb nem kell szégyellni semmit..
Én 21 vagyok és nem szégyenlem kimondani a haverok előtt sem hogy egyszerűen nem szeretem az alkoholt úgy hogy inkább iszok egy üdítőt. Sok emberből amugy így lesz alkoholista fiatalo pont az idióta haverok miatt ;)
én ismerek négy olyan embert, aki már harminc fölötti és nem voltak igazán részegek egyszer sem. van ilyen is ne aggódj.
de azért tud szép lenni az alkohol, de ráérsz még vele bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!