Vékony lányok miért dagadtozzák magukat kövér lányok előtt?
"Ez nekik célzott beszólás akar lenni?" - Nem. Vannak ilyen emberek, akik állandóan dagadtozzák magukat, mert dicséretet akarnak, meg hogy mondják nekik, hogy jaj, nem vagy dagadt...Nekem is volt egy ilyen osztálytársam, volt kb 35 kiló, és állandóan vinnyogott, hogy dagadt, meg csipkedte a bőrt a hasán. Egyszer eluntam és mondtam neki, hogy ja, dagadt vagy. Utána abbahagyta. :D
Ezt nézd meg:
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8 kb. 00:21-től
2 leggyakoribb oka: megerősítést várnak hogy nem azok vagy testképzavarosak. Egyik esetben sem számít hogy ki van mellette ilyenkor.
Persze kivételek mindig vannak, vannak ennyire nagyon rosszindulatú emberek, de erre nem alapoznék.
Én hájasnak "érzem" magam, hiába tudom az eszemmel, hogy a fizikailag mérhető paramétereimmel nem lehetek az, attól még annak látom magam.
Ma már nem mondom ezt senkinek, de tizenévesként nem volt ennyi tudatosságom, akkor még én is simán szidtam magam mások előtt, hogy milyen dagadék vagyok. Nagyobb darab barátok előtt is. És nem, pont nem érdekelt, hogy a barátaim esetleg kövérek, őket elfogadtam olyannak, amilyenek, szerintem kövéren is csinosak, szépek voltak, csak magamat nem tudtam elfogadni.
Nem, nem beszólás, nem is arról az emberről szól, akinek mondják, hanem arról, aki mondja.
Nem hiszem hogy ez burkolt beszólás akarna lenni, vagy legalábbis nagyon kevés olyan ember van aki annak szánná. Kövér vagyok, de sose jutott eszembe eddig hogy a vékony ismerőseim rosszindulatból mondanák ezeket.
Vagy tényleg az van hogy testképzavarosak, vagy pár bókot akarnak behalászni. Teszem hozzá hogy manapság gyakran a vékony lányokkal is elhitetik fiatalon hogy kövérek/túlsúlyosak, nem csoda ha ezt gondolják akkor ha a környezettől ez jön vissza.
Annó engem is bántottak amiatt hogy kövér voltam...Visszanéztem egyszer a régi képeket, teljesen normális testalkatom volt. De mégis ezt hallottam vissza egész iskolás koromban, tényleg el is hitten. A végére valóra is vált mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!