Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti ilyen helyzetben mit...

Fiúk! Ti ilyen helyzetben mit tennétek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel éjjel épp kíséred haza pár lány barátodat, és odamegy hozzátok 2 nagyobb termetű nagyobb gyerek elkezd beszólogatni a lányoknak. Erre te visszaszólsz és balhézni kezdenek. Ti ilyen helyzetben mit csinálnátok? Bevállalnátok egy kiadós verést a becsületetekért, vagy inkább próbálbátok lehiggasztani őket, vagy elfutni a lányokkal?

2023. júl. 25. 12:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
49%
Én is belemennék a verekedésbe. Lehet, hogy alulmaradok, de a böcsületem megmarad.
2023. júl. 26. 16:47
 22/29 Thunderfairy ***** válasza:
51%
Amit a 11-es hozzászoló írt.
2023. júl. 27. 11:01
 23/29 anonim ***** válasza:
67%

Azt gondolom, teljesen felesleges belemenni a szócsatába. Teljesen felesleges belemenni verekedésbe.

Sun Tzu - mond valamit?

Na, én az ő irányelveit igyekszem követni... olykor nehéz, de nem lehetetlen.

Az pedig, hogy a lányok előtt blabla... Hagyjuk már, ez nem becsület, ez ego, a menőzésről szól, hogy mutogassa neki a pacák a csajok előtt, hogy ő milyen nagyfiú...

Inkább művelődj és ajánlom neked is figyelmedbe Sun Tzu-t.

Továbbá nem akkor vagy győztes, ha megnyersz egy csatát, de ezt intellektuálisan kell értelmezni. Aki pedig az interakciókat KÉPES így értelmezni, az érti, mire gondolok.

Megvallom, megvan a kravmaga, a box stb. maga haszna, de ezeken az edzéseken ezeken nem tanulják, szóval akik ezzel érvelnek, a fenti soraimat evidens mód nem tudják értelmezni.

Remélem, kedves Kérdező, soraimból kiviláglott a válaszom és a habitusom, filozófiám!

2023. júl. 27. 11:50
 24/29 anonim ***** válasza:
22%
Igazi férfi az le csap két ilyen majmot, nem lányok miatt hanem mert igazi férfi. De én modom akár 12 öt is bárkit kórházba tudnék jutattni vagy koporsóba is csak azért nem akarok börtönbe menni. Mert aztán jönnének sokan zsaruk befogjanak. Én hozzám képest még a legveszelyebb gyilkos is csak bégető kis bárány lenne. Nálam próbálkozna nagyon lebőg.
2023. júl. 27. 19:46
 25/29 anonim ***** válasza:
83%
Hozzad kepest a legveszelyesebb gyilkos is begeto barany? 😂😂 Az azert remelem megvan hogy mire te egyet pislognal az a gyilkos rakna teged koporsoba es nem azert mert olyan eros hanem mert valoszinuleg igen intelligens. De azert nyugodtan eljel egy szep alomban csak aztan nehogy a helyi brusz li lerombolja.. es meg az onbizalmadat is😂
2023. júl. 27. 21:23
 26/29 anonim ***** válasza:
38%
Na persze azt megnézem ki öl meg és hogyan. Azért mert te nyomi vagy, attól még nem mindenki az. Én okos is vagyok rendkívül okos, mindenkinél jobb. Velem nem tudnak végezni még gyilkosok sem.
2023. júl. 28. 12:05
 27/29 anonim ***** válasza:
83%

Aki ennyire bizonygatja képességeit, leplezi, hogy nincsnek neki, hisz ha okos valaki, tudja, hogy egy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos szint alá, és tudja, hogy ha valaki minél többet tud, annál inkább rájön, hogy még mennyit kell tanulni és mennyi mindent nem tud...

C'est la vie! - gondolom, ezt is tudod, mit jelent...

Yoroshiku... - meg nyilván ezt is, hisz annyira okosak, intelligensek egyesek

2023. júl. 28. 12:10
 28/29 anonim ***** válasza:
Aki annyira okos, az nem egy gyakori kérdéseken fogja ezt bizonygatni.Felőlem mindegy hogy okos vagy, lehetsz az én azt nem mondom, de azért mert én especiál nem fogok egy verekedésbe belemenni még nem vagyok nyomi. Persze ha rám értetted, de ugyanakkor senkit se nyomizzuk le csak azért mert más a gondolkodása. Tartja a mondás többet ésszel mint erővel.. van az a pont amikor az erődet kell használni, de nem egy verekedésben fogom aminek súlyosabbak a következményei minthogy bemutassam hogy én vagyok a faszagyerek, ez nem becsület kérdése hanem ahogy írták ego. Ha ezt nem ismered el ez van engem hidegen hagy, mondom ha jön egy helyi brusz li aki majd asszonyává tesz akkor is ezt mond. :)
2023. júl. 28. 12:17
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Paprikaspray teljes tartalmát a pofájukba fújnám, aztán orvul arcon ütném/rúgnám mindkettőt. Következmények nem érdekelnének, maguknak keresték a bajt.
2023. nov. 4. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!