Fiúk! Ti ilyen helyzetben mit tennétek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel éjjel épp kíséred haza pár lány barátodat, és odamegy hozzátok 2 nagyobb termetű nagyobb gyerek elkezd beszólogatni a lányoknak. Erre te visszaszólsz és balhézni kezdenek. Ti ilyen helyzetben mit csinálnátok? Bevállalnátok egy kiadós verést a becsületetekért, vagy inkább próbálbátok lehiggasztani őket, vagy elfutni a lányokkal?2023. júl. 25. 12:32
11/29 anonim válasza:
Szerintem teljesen felesleges keménykedni, mivel nem tudhatod hogy az adott illető mire képes, esetleg mentális beteg vagy akármi.. pláne ha többen vannak.. ilykor amit tehetsz hogy kihátrálsz, ez nem megfutamodás de szerintem annyit nem ér hogy korházban végezd vagy rendőrségi ügy legyen belőle aztán lehet hónapokig járni... Ha pedig maga a csaj mondja rád hogy lúzer vagy emiatt mert nem mentél bele a bunyóba akkor offolni kell a csajt is. Ez a vélemény erről.
12/29 anonim válasza:
Ha csak ketten vannak, akkor pisztollyal gyorsan ki lehet őket fingatni.
13/29 anonim válasza:
Lányok előtt mindenképp belemennék a verekedésbe. Lehet, hogy én maradok alul, de a becsületemet nem veszítem el és a lányok is látják, hogy nem vagyok betoji, igazi fxagyerek vagyok.
14/29 anonim válasza:
Persze, alkossunk egy olyan képet magunkról mások felé ami nem a valódi. Helyes, nem lányok előtt meg összehugyoznád magad?'D
15/29 anonim válasza:
Gyakorisok sírnànak nagyon, én viszont 12 embert is szét ütök ha kell nincs ellenfelem. Ha bevadulok és már nem bírok leállni akkor lehet intenzívre kerülnek.
16/29 Kólauborkával válasza:
Tudod, ezt olyanok hangoztatják, akik 1db képzetlen emberrel sem tudnának elbánni. Ez az igazság.
17/29 anonim válasza:
#16 Az ilyet és társai azok hangoztatják akik még életükbe nem kerültek ilyen szituációba. Ez az igazság.
18/29 anonim válasza:
Minek civodni?
Egy ütéssel földre küldöm az egyiket, a többi meg hazamegy magától.
Kravmaga...
19/29 anonim válasza:
13, csak aztán ne csodálkozz, ha ott fekszel megverve, a lányok meg elvonulnak a srácokkal, akik elagyabugyáltak.
20/29 anonim válasza:
Tovább kell sétálni, azzal nem fogsz imponálni a csajnak ha szétvereted amgad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!