Fiúk ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Ez nem ilyen egyszerű dolog, először is a férfit vagy a gyereket mérném fel hogy mik lehetnek az esélyeim, másrészt megnézném hogy milyen kapcsolatban állnak ha a lány is bűnös akkor nem igazán szólnék bele.
De ha valakit hazafelé piszkálnak és rámásznak, akkor segítenék, de nem garancia hogy Ő nem ver ájultra engem, és ez fordítva is igaz
Ha csak nem a lány oldaláról nézzük, hanem a magaméról is hogy ha olyan helyen ütném meg ami miatt nagy baj lehet akkor elgondolkoznék rajta hogy megérte ez nekem?
Én lehetőségeimhez mérten leszedném rólad az embert, de egy telefonszám és ismerkedést elvárnék a részedről. Manapság nincs ingyen még a wc papír sem.
21/F
jó hát persze a lehetőségeket fel kell mérni, meg nem mindegy milyenek a körülmények, vagy hogy megéri-e, de ezért tettem fel a kérdést, hisz ahány ember annyi vélemény:)
ismerkedés? ha szimpatikus valaki akkor persze, de az az első hogy megköszönném:)
Mennyi patkány ember van, jézusom.
Felmérném, hogy ha tényleg ellenkezik a csaj, és a fickó meg is üti, akkor gondolkozás nélkül mennék neki. A legrosszabb eset, hogy engem megvernek, amiből felépülök, és a lány el tud menni, akár segítséget hívni, de ha teszem azt, h szűz, és megerőszakolják, akkor az örök életére ott lesz benne.
Hánynom kell tőletek.
utolsó, milyen kis daliás vagy, aranyos, több ilyen ember lehetne:)
köszönöm értelmes válaszodat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!