Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit tennétek ilyen...

Fiúk! Ti mit tennétek ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés

Ti mit tennétek abban a helyzetben, ha megtudnátok, hogy a barátnőtöknek volt cigány fiúja előttetek?

Elfogadnátok vagy nem?

2017. aug. 13. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Legalább nem rasszista..nem úgy mint valószínűleg te, ha ennyire érdekel és ez alapjan döntöd el, hogy együtt legyél vele...egyébként miért foglalkozol vele, hogy milyen fiúval volt előtted? Most veled van nem ez a fontos? Engem biztos nem érdekelne
2017. aug. 13. 15:04
 2/5 anonim válasza:
64%

Attól ,hogy valaki cigány, nem jelenti azt ,hogy rossz.Ne legyél rasszista , nem mind olyan helyre születik ahol az a család elvárása ,hogy lopj, hazudj, verj át mindenkit.

Ha szereted a lányt akkor ez fel sem merül benned.Inkább tiszteld érte ,hogy félre tudta tenni azt , amit sok más ember nem tudna.Hogy nem érdekelte az,mit gondol màs. Hanem meg akarta ismerni ès talàlt benne egy kincset.

2017. aug. 13. 15:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyok rasszista.

Pont én vagyok a lány.

Csak kiváncsi vagyok, hogy a fiúk, hogy állnak ehhez, vagy mi a véleményük. :)

2017. aug. 13. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Rasszista vagyok, de leszarom, majd megnézzném hogy hogyan ''teljesít,, velem.
2017. aug. 14. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
37%

"Nem vagyok rasszista.

Pont én vagyok a lány. "

Na ez az. Már megy a sumákolás. Nem egyenesbe van a kérdés feltéve. Hanem a fiú nevében. Sosem értettem a nőket, hogy miért kell mindig sumákolni meg példálózni - mi a túróért nem lehet egyenesen mondani vagy kérdezni valamit?

2017. aug. 16. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!