Szerintetek az nem bazi ijesztő ha valakivel megbeszélsz egy találkozót és ő 7 órán keresztül dekkol a házad előtt előtte?
Megbeszéltem egy fiúval egy találkozót de nem igazán érzem jól magam ezért lemondtam.
Erre közli,hogy itt van a házam előtt..feljönne.
Mondom nem. Megkérdeztem mióta ül itt az autóban és erre azt mondta,hogy dél óta mert délben dolga volt itt a városban és nem lett volna értelme hazamennie.
Most meg egyfolytában csenget a kaputelefonon holott leírtam már neki,hogy ma nem.
A címemet soha nem mondtam meg neki de egyszer posztoltam valahova azt hiszem instára egy képet és a részletekből kitalálta melyik épület.
Mit csináljak?
Az a baj,hogy tényleg ismeri a munkatársaimat.
Külföldön élek és ő osztrák.
Mindenki ismeri itt a környéken és nem akarok balhét.
Elvileg most elment.
De most szörnyen érzem magam,hogy miattam várt 7 órát.
De minek jön ide délre és ül az autóban 7 órát amikor 20 perc alatt otthon van kocsival.
Nekem ez kicsit ijesztő…
Én csak attól félek,hogy elkezd valamit terjeszteni rólam a munkahelyen.
Nagyon félek most,hogy így megfenyegetett
Ha elkezd valamit terjeszteni, itt van miket írkál. Megmutatod az embereknek.
Van bizonyítékod, hogy ő az elmebeteg.
Mondd meg neki, hogy te is ismered az ő munkahelyét és a munkatársait! Nem kell emiatt félned, hogy mit terjeszt rólad! Hány éves vagy? Nincs otthon apukád vagy egy férfi családtag? Én leküldeném, hogy állítsa most már le a pasit és menjen haza.
De jobb, ha most már nem is veszed fel neki a telefont. Ne kommunikálj vele.
Basszus ez nagyon krípi...
Ilyen esetben le ne menj, ne találkozz, de ne is kommunikálj vele, hívd ki a rendőrséget! Szüntess be vele minden kommunikációt és meséld el ezt az esetet a munkahelyeden is mindenkinek. És nehogy már rosszul érezd magad miatta, hogy ennyit várt...
Amugy befottesuvegbe vizel es az otven fokos autoban megutotte a guta, orak ota halott, vagy het oraja jaratja a motort a klima miatt, es senkit nem zavar.
Maskor kamukerdest eloretekintobben talalj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!